Follow Viruspadu

Saturday, August 21, 2010

Cuci Mata Baju Raya

semalam saya meeting kat melaka. dah alang2 sampai melaka. dan dah alang2 adalah hari jumaat. kami pun ambil kesempatan la menyinggah di maidin yang terbesarrrrrrrrrr itu.

memang terbaik ah kat situ. baju kurung dengan tudung gilerrrrrrr banyak wei. seb baik belum gaji jeeeeee. tak menahan betul saya tengok!. jadi dapat tengok tengok je. tsk tsk tsk. giler kau dalam beg duit tinggal limapuluhhengget jeeeeeeee

ada beberapa kedai baju yang kitorang masuk yang saya bekenan sangat baju kurung dia. kiranya memang dah menepati ciri-ciri baju kurung untuk raya yang saya bayangkanlah. baju untuk hari raya pertama memang dah ada dah. yang tempah hijau kuning tu lah. tapi tu la sehelai baju tu je. atlis ada lagi sehelai baju jadi la kan.

saya nak cari baju raya yang lengan dia macam ni. yang mcm tu. hhahaha tak tahu nak cakap macam mana. lengan dia kecut tu lah hahaha. boleh uolsssss. "baju kurung lengan kecut" bolehlahhhhhhhh senang paham hahaha

yang pink hitam tu saya bekenan. RM17o


yang ni palingggggggg bekenen. sama jugak harga dia RM170. memang merah giler lah baju ni.


yang ni pun saya suka jugak, RM170 jugak.

tp lengan tak kecut :P

tiga2 baju tu dari kedai yang sama. dia tengah nak habiskan stok dia kata. sebab tu dia jual RM170 jer. kalau tak dua rat lebih kot

iniiiiiiiii batik oren yang saya tengok je terus tanya harga hahaha walaupun tahu saya tak mampu nak beli. saje gedik nak jugak tahu berapa harga dia. RM300. bekenan sangat :( sebab batik saya yang betul2 batik ada beberapa helai je. tiap kali khamis dok ulang yang tu je tsk tsk tsk

kenapa ek, time takde duit semua baju yang kita tengok semua kita bekenan. kalau ada duit bukan main susah nak pilih ahahaha

phewwwwwwwww. bilakah daku dapat mencari baju raya ni

gaji oh gaji

bonus oh bonus

wei takde dgr cerita pasal bonus pun kan. kita dapat tak bonus ni weiiiiii

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

15 komen[s]:

Watie Abd Rahman said... [Reply to Comments]

mcm x dpt je bonus nih vp.. huhu! sedey!

MieZa said... [Reply to Comments]

fuiyo...kak vp..same lah kite ak cr bju lagi,,first raya nye baju dah ada..lagi satu baju takdo lagi...tsk tsk

I n n z said... [Reply to Comments]

kak, kite beli kat dataran senawang . RM95. style same gak ;)
cantikk ;D

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mahall woo...hehehe... bonus??? sape la kite neh... bukan org pelda ponnnnn!!! ahaksss

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

bonus tak dengar pulak tp cuepacs ade mintak wang ikhsan macam tahun lepas tu ada la.. tp blom tentu lagi dpt ke idak

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

bonus yilek....

iCaLoVeZiE said... [Reply to Comments]

wah. cantik la baju kurung merah terang tu. i like!

Mya said... [Reply to Comments]

tu la, sedih kan takde bonus sob sob

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

macam tak dapat ja bonus...tp harap2 la dapat...puh puh...

viruspadu said... [Reply to Comments]

Watie Abd Rahman
sedih kan. sunyi je

MieZa
cari online yuk

I n n z
susah parking tak sana? nak try ah pegi

Faizah_Haris
tsk tsk tsk. ini cerita sedih ni wok

JIVEBUMZ
harap2 la dpt kan

MUMMYMUJID
jom masuk bersamakamu hahaha

iCaLoVeZiE
tu la, sy pun kenan sgt yang tu

Mya
ye tepat sekali. sodeh acik

Kancilbiru
kena hempus lebih sikit baru dapat ni

Kazaztan Team said... [Reply to Comments]

baju merah tu lawa siottt

nasaoji said... [Reply to Comments]

huargghhh..sampai saat ni, kt pun tak carik lg bju raya tuk dr sendiri!!..seddiisss...pak ngn anak suma dah ada.. ;(

Emmy said... [Reply to Comments]

ye lah mah...rasa mcm takde je bonus...gomen kan dah takde duit...

schaa said... [Reply to Comments]

kak jemahh schaa selalu tgk bj tu coz schaa niaga kat depan mydinn besar melaka..mmg cantekk gilerr bj tgn kecut tu..lehh schaa tolong belikan..raye t lahh bru dpt coz schaa balikk semban ahakzz

princess_eryna said... [Reply to Comments]

daku berkenan tgk baju kaler brown & yg merah tuh gak....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^