Follow Viruspadu

Tuesday, August 24, 2010

Cuti Isnin

Semalam saya cuti. Eh Eh memang dah tahu kan hahaha. Saje nak cakap banyak kali supaya korang dapat jeles secara banyak-banyak. cecece.

Selain daripada cuti sebab ada kerja yang perlu disetelkan. tapi kerja tu start petang. oleh itu pagi adalah sangat free sampai tak tahu nak buat apa! hahaha. nisa kat rumah atok sebab malam semalamnya berbuka puasa kat sana terus dia nak tido dengan nenek. Anoi kat taska lah.

Jadi dapatlah kitorang laki bini plan bershopping baju raya sikit. hambek ko 3 hari berturut-turut cari baju raya kan. Sabtu Ahad hari tu memang cari baju raya anak-anak je. so setel dah la. kali ni nak cari baju raya en.laloque, mak dengan abah saya pulak. memang tiap2 tahun macam tu :) kan kan kan

pagi-pagi singgah rumah wan enon dulu. nak betulkan urat-urat tersimpul hehehe. alahai rindunya ngan wan. lama tak datang :)


tudung adalah tudung dezahra :) sejuk je saya pakai. elok sangat la cuaca panas tu kan


jubah untuk mak saya. harap-harap mak suka. kalau mak tak suka. anak mak ni je yang belasah kang :p saiz saya dengan mak adalah sama. jadi senang saya shopping baju mak


kemeja untuk abah. (gambar rahsia, chewah!)

baju melayu untuk suami terchenta. (gambar rahsia, chewah! dush dush dush)

rasanya cukup kot dah edisi pencarian baju raya ni. tinggal saya je kot nak carik lagi sehelai. wahhhhhhh gitu. tak cukup2 kan. asik lagi sehelai lagi sehelai je. sampai kang berpuluh2 lai pulak. hahaha well.

yesssss setel. korang macam mana?


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

belum lagi vp cr baju semua.baju krung n melayu setel cume bj kasual je belum..mgkin minggu ni atau minggu dpn..lg lambat lg bagus..semangat nkr aya...

shaliza said... [Reply to Comments]

dah setel ya...boleh berpuasa ngan tenang dah la tu...hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

kak..jubah tu cantek ok..bli mane..??

mrs.ecam said... [Reply to Comments]

dah.....aku n ank2 dh settle dh...tnggl en.sominyer jek x settle lg...die nk g carik sndri...heeeeeee

Emmy said... [Reply to Comments]

huwaaaa...apa pun belum setel lagi....huwaaa...

Mya said... [Reply to Comments]

baju raya saya dan keluarga 80% setel! :)

MieZa said... [Reply to Comments]

baju raya saya dah setel..tp rasa nk cr lagi selai..

viruspadu said... [Reply to Comments]

Softtouch [Hanim]
ha lg lambat lg dpt murah kot kan, tp tulah pilihan lah dah kurang :)

shaliza
tenang la. tp otak dok ligat, nak beli apaaaaaaaa lg ek hahaha

:: p R i n c E s S _ N ::
jubah tu kat first lady

mrs.ecam
biar dia beli sendiri hahaha

Emmy
dah gaji niiiiiiii, cepat beli!

Mya
tinggal lg doploh persen

MieZa
sama la kita, hahaha. asik lg selai







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^