Follow Viruspadu

Friday, August 20, 2010

L.O.V.E Him & Her

L.O.V.E Him & Her Adalah milik seorang blogger yang dikenali sebagai Puan Seri. jangan main-main ok. Puan Seri dia ni hahaha :).



of koz mr.rizal adalah suami dia dan Marissa adalah anak kesayangan bucuk manja dia yang berusia 2 tahun. Senang sekali baca blog puan seri ni. Sebab entry-entry dia kebayakannya menceritakan pasal ketelah anak dia marissa yang comel tu.

Paling saya kagum adalah puan seri sanggup bawak anak dia naik bas semata-mata nak anak dia dapat mengalaman baru, sementara husband dia follow dari belakang. romantik kan. saya sendiri belum ada kekuatan nak buat macam tu tau. padahal nisa pun selalu xcited nak naik bas. respek sama puan sri.


ok nah tengok Entry contest puan seri :)

Tak tau la nak bebel ape nih..
kate nak joint contest Sis Jemah.. hehe..
Sis bagi soklan, sy jawab je la ye..
ni soklan dr Sis :
  • Saya suka baca Viruspadu.com kerana ............
  • Kenapa saya mesti dipilih untuk menang Belkin G Wireless Modem Router
Jawapan utk soklan Sis Jemah adalah :
  • Saya suka baca viruspadu.com kerana ............
  1. saya suka, saya suka.. (sila baca ala2 Mei Mei dlm Upin & Ipin)
  2. walaupun baru je bukak blog sis, tp sy kagum dgn nye.. siyes tau..
  3. gaya penulisan yg sempoi.. sy try gak nak sempoi mcm sis, tp kadang2 je sempoi.. yg laen2 tu lebey ke arah poyo je.. hehe..
  4. ape yg sis bebelkan di viruspadu itew more to the family.. terus melekat dihati sy.. mcm tv9 pya moto 'dekat di hati'..
  5. kebanyakkan blog list kwn2 sy sume ade viruspadu.com.. terkenal sudah sis kite ni..
  6. sis kan tinggal kat seremban, sy lak kat labu.. kiro kito ni sekampung la..
  • Kenapa saya mesti dipilih untuk menang Belkin G Wireless Modem Router
  1. berukben cap ***** skrg mempunyai limit iaitu 3GB quota sajorkk.. naek menyampah bile sampai hujung bulan coz limit is near..
  2. bg sy yg giler tenet ni, 3GB quota tak mencukupi.. sy nak besarrrr pyaa..
  3. mmg nak tukar dr berukben ke streamyx.. tp bile dipikir2kan nak cut off berukben itew kena byr RM200 coz ade kontrak terus tak jadi.. lame nak tunggu mase itew tibe.. kunun2 sy dpt Wireless Modem dr sis, sepantas gaban sy cut off..
  4. ade hati nak beli lagi satu lappy.. so, bile adenye Wireless Modem bleh giler tenet bersama en hubby n my little girl.. kira aktiviti bersama keluarga gitu..
Utk sis, teruskanlah dalam dunia berbelog2 nih.. caiyokk2..

Puan seri tinggal seremban jugak ek. boleh la kita together2 lepas ni ye :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

Puan Seri said... [Reply to Comments]

terharu sy baca entry kak jemah ni.. tq kak.. wpun sy jarang komen2 kat blog akak, tp tiap2 hari sy baca ok.. i folo.. hehe.. tq..

mekchu said... [Reply to Comments]

wah.. org labu kah dia?? bleh bukak puasa umah dia hari nih...

viruspadu said... [Reply to Comments]

Puan Seri,
hehehe. takpe. saya pun suka jd silent reader

mekchu,
ha kita serbu ramai2 :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^