Follow Viruspadu

Monday, August 09, 2010

Majlis Pelancaran Bulan Kemerdekaan ke 53 dan Kempen Kibar Jalur Gemilang Peringkat Negeri Sembilan

saya dapat kad jemputan untuk hadir Majlis Pelancaran Bulan Kemerdekaan ke 53 dan Kempen Kibar Jalur Gemilang Peringkat Negeri Sembilan ni. en.laloque pun dapat, tp dia mewakili pengarah dia lah. saya mewakili diri sendiri. :)

dapat2 je kad, terus call dia, dia free tak, nak pegi tak. dia kata jadik. ok lorrrrrrrrrr. teringin jugak nak join sbnrnya.


Majlis ni start jam 8 malam

dirasmikan oleh YAB Menteri Besar Negeri Sembilan

indah betul ucapan beliau malam tu. mintak kita selalu mengingati perjuangan toknenek kita nak capai merdeka. sentiasa sayangkan negara. bagaimana pengorbanan toknenek kita dulu. sebak pulak saya dengar

tapi ini tak. asal nak tiba 31 ogos je. orang pakat tanya, "ada bendera free tak?"

wahh gitu kan. takyah susah2 pegi berjuang dah kita ni. lahir2 je dah aman damai makmur dah. terasa bersyukur dan beruntungnya kita ni kan. tp nak kibarkan bendera pun nak mintak free. patut tak patut tu.



kena pakai baju batik. ok ini je baju batik yang saya ada yang takyah pakai baju kurung. kalau kena pakai baju kurung osah malas malam2 ahad ni kan hehehe. seb baik ada baju ni. ala2 kena dengan tema jugak la.

baju kain batik :p

sebenarnya saya adalah sangat sopan duduk kat situ. kenot noti2 wan ok :p



lepas majlis pelancaran, tiba la masa untuk persembahan. ado persembahan daripada artis2 la. tu pengacara dia. abby yus. i likeeeeeeee. very the minat ok. niat nak bergambar dengan dia. tp tak dapat la. ramai nau orang :)


tunggu sampai persembahan pertama je

lepas blah chaloh!

mata ini sudah ada gam daa. lgpun kena singgah giant dulu nak beli susu. kang tutup lak giant tu kang.

ok daaaaaa

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

2 komen[s]:

MrS. F!zA said... [Reply to Comments]

vavavava.. kak jom join kuntes

http://mrsfiza212.blogspot.com/2010/08/giveaway-2nd-anniversary-mrs-fiza.html

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

mesti best ebby yus jd pengacara..agaknya ckp nogori sesaje jer yer..sbb teringat cite enot dulu..suka dialek dia..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^