Follow Viruspadu

Thursday, August 26, 2010

Memang daku sengaja

Amacam!

Boleh tahan iman tak ni. Muahahahaha

sedap tuuuuuuuuu. lembut je masuk tekak. manis dia yang sedang2. lemak dia yang sedang2. lemak dan manis yang bersatu di dalam mulut lalu dikunyah dan melalui tekak.

bayangkan anda sedang mengunyah nom nom nom nom, makan bersama teh o panas. chewahhhhhhhh. habis la semua pakat carik big apple buka puasa ni karang hahahaha



berkilat dan menawam

menawan dan sedap

sedap dan lazat

lazat dan menyelerakan

menyelerakan dan ermmmmmmmmm menyiurkan

dpt calitkan krim itu dijari lalu dimasukkan kedalam mulut. ermmmmmmmmmmm

hahaha ok ok dah tu hahahaha

puasa! puasa! :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

9 komen[s]:

luvbee said... [Reply to Comments]

MENGGODE TOL LAH.....KAK JEMAH SAJE TAW WAT AI TLIUR....

NUR AIN ZULAIKHA said... [Reply to Comments]

xheran..semalam pon kite da makan big apple..=))

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

xper..xtergoda sbb sy xsuka donat..(ckp smbil telan air liur..gulp gulp)

Vee said... [Reply to Comments]

kurang minat sket makanan manis2 ni. kalau my sister ye la, hantu donut lagi. tp i prefer J.co than big apple

Ceera said... [Reply to Comments]

kuang ajaq

iCaLoVeZiE said... [Reply to Comments]

adoila jemah? :( ehhehe.terliur

cik hani said... [Reply to Comments]

okkkkk...saye memang xleh tahan dengan itu DONUT! :P

MieZa said... [Reply to Comments]

kak vp....big apple jauh taw dengan dungun nie...nuu kerteh sana baru ada...huwarrghh~~

Emmy said... [Reply to Comments]

dah penah rasa donashi? donashi pun best tp bila beli baik la bershare2 dgn kengkawan...coz kena beli satu tray, tak leh beli sikit2...hehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^