Follow Viruspadu

Thursday, August 19, 2010

My Name is Jemah

ehem.

ehem.

ehem

malu pulak I nak memulakan bicara cececece poyos

hal ini adalah berkait dengan saya hadir event yang muka masuk buletin utama tv3 selama beberapa saat tu lah hahaha (tp kecoh satu kampung hahah). so masa kat sana kitorang borak-borak la dengan semua. kebanyakannya memang member baru la. saya kan tak biasa hadir event. so harus la semuanya saya baru kenal. bila baru kenal masing-masing hulur namecard la. normal la tu kan.

saya dengan ceera terkulat-kulat, nak hulur namecard. yilek! hahaha

last-last saya terpaksa la hulur namecard keje den. tak seswaiiiiiiiiiiiiiiii hahaha. takpelah asal ado dulu.

jadi bila balik rumah, saya pun terfikir. ok why not saya buat personal namecard. atlis kalau terjumpa member2 lama secara tak sengaja dan laju2 tak sempat sembang. dapat jugak hulur namecard. so dia tahulah nak cari kita macam mana.

so saya terus la plan design namecard bagai. harus la bertemakan pink :)

dalam namecard tak banyak la info. cuma nama, alamat blog, alamat emel, alamat twitter dengan no fon utk dihubungi je lah. yelah kata namecard personal kan. simple2 sudah

setelah beberapa jam mendesign akhirnya giveup. terima kasih qila kerana membantu akak design sekali hehe. jasamu akak kenang sgt. nanti kita buka puasa sama ek.

last-last haaa... incredibledesign jugak yang designkan untuk saya hehe. senang deal dengan incredibledesign ni. cakap je nak buat namecard macam mana. terus dia dah tahu dah nak buat. petang saya cakap. malam dah siap. pehhhhhhhh service terbaik :)

dia bagi beberapa contoh design utk saya pilih. last2 saya pilih yang ni. baru la ngamngam dengan belog gitu :)

cute tak? comel tak? wawiwawiwawi. i love it lah

sebenarnya rasa macam nak print semua design. takpelah ini pun dah terkapai2 nak bayar hahaha. incredibledesign buat design sahaja tau. print sendiri kat luar lah. rate harga print namecard ni kalau saya punya ni dia cas 4 warna depan belakang sekotak RM30. maybe korang kalau pandai kautim boleh dpt murah lg kot.

kalau korang berminat nak buat namecard jugak. silakan. incredibledesign charge RM20 sahaja untuk design. tak mahal pun. tapi hasil dia berbaloi-baloi.

jom kita buat namecard beramai-ramai. kot2 nanti ada buat blogger potluck kita pakat tukar namecard ramai-ramai ok. hahaha over ok. hahaha. tp ok what kan.

ohhhh my name is jemah but u can call me jaymah :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

Weeda said... [Reply to Comments]

kak jayyymah...gud morning..haha senget mulut kejap

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

wallaweyyyyy....hulur satu...hehehe

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

wa...kelas vp ada namecard..mmgs esuai ngan vp yg pink tu n sesuai utk sy menerimanya..he he he

sy tetap ppgil vp, vp..xbiasalah nk pggil jemah..xkisahkan?

@}--niEra-- said... [Reply to Comments]

kak,
nk 1

MieZa said... [Reply to Comments]

comel je namecard..pink lagi =)

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

wah kelas gitu kak jemah!

nasaoji said... [Reply to Comments]

wahh..maju kehadapannnn majuuuu...

Mak Su said... [Reply to Comments]

tabik hormat, dah ada namecard :)

cik hani said... [Reply to Comments]

wahhh...kak, nak satu! :p

Mulan said... [Reply to Comments]

mana design lain ? knp tak letak design bg readers vote ;(

Farra said... [Reply to Comments]

suka..suka...idup pink color..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^