Follow Viruspadu

Thursday, August 12, 2010

My Very First Baby Pink

[Ads: Sila Scroll Down Untuk Entry Baru)

Setelah bersabar menanti dengan penuh ketabahan kusyuk dan tawadok di dada. Hehehe biasalah over kan.

My first Coach Legacy Signature Flip Wristlet akhirnya tiba jua.

fiwit fiwit fiwit, i love it so much lah!

pertama sebab dia pink
kedua pun sebab dia pink

dan kesimpulannya dia adalah beg yang berjenama coach yang berwarna pink yang pertama saya ada :p yang pertama-tamanya.

wuwuwuwuwu. sebab ia adalah pertama. jadi dia punya jakun memang lain macam sikit. tp kalau kali kedua ketiga keempat kelima keenam pun jakun jugak sebenarnya hahaha. rasanya bukan senang kot orang macam saya ni nak dapat. kena menabung derma kilat bagai baru mampu ni hehehehe

macam biasa wristlet ni saya dapat kat mana? Online lorrrrrrrr. online senang. mula2 cuci2 mata dulu. lepas tu kira2 duit. lepas tu beli. nak masuk kedai coach malu. almaklumlah muka tak semenggah hahahaha



korang ingat lagi tak saya pernah buat entry yang saya very the ternanti2 kan wristlet ni kat entry
1)Impian Bakal Menjadi Kenyataan :)
2)Cuci-cuci mata :)
3)Kenapa dia lawa sangat. Saya tak puas hati neh

disebabkan tak sabar nak sampai, tu pasal semua beg saya tengok sambil geram-geram di dada tu :p


Kebestan shopping kat Coach Lover 1980 adalah produk dia selalu update.

macam hari dah tgk dah. esok bukak. sekali ada lagi yang baru. wawiiiiiiiiiijuniorjussssssss. terus klik lagi tengok lagi.

tengok henbeg Coach Lover 1980 lawa-lawa mana pernah kenal erti jemu ye tak. siapa kata jemu memang elien lah dia muahahaha


"Important Notice
The bags here are priced differently during sales time, depending on WHERE & WHEN it were purchased. So the same bag could have totally different prices.

I'm trying my best to pass a great savings to you, so please have some mercy, and do not ask me to price match other sellers' price. It's just unfair to me. If you find better deal someplace else, good for you.

TQVM for your endless support."

wristlet saya adalah berharga RM390


sangat sesuai di pakai kemana-manapun. kecuali kalau berniat nak masuk kan botol susu dan pampes anak dalam tu. ok itu tak boleh eeee. I sayang ok :p

Yasrina Khalid
I love COACH and spend my nights and my free time doing research for the best deals on AUTHENTIC Coach items. My supplier is my friend who is currently staying in USA. She's the one who makes all the purchases from Coach Boutique or Coach Outlet. If you see anything here that you'd like to purchase please do not hesitate to email me at coachlover1980@gmail.com. I will do my best to reply within 24hrs. Thanks!! (^__~)
ye korang. wynn (tokei Coach Lover 1980) ni adalah kawan saya. jadi saya percaya dia. kawan dari sekolah rendah ke sekolah menangah. kalau cerita pengalaman bersama memang banyak dan kelakar sangat kalau diingat2 balik hahaha. paling ingat pengalaman naik bas masa form 1 ahaks, tp mesti wynn dah tak ingat dah kot. sebab kat sekolah dulu dia very the glamer ok. kakjemah je yang very the hingusan :p

disebabkan minat dia yang sangat minat kepada coach ni, jadi saya tak rasa yang saya perlu ragu2 dengan dia. sebab orang yang terlalu minat dengan apa yang dia buat, dia akan buat dengan ikhlas dan terbaik kan.

jadi saya yakin, beg2 yang dia supply adalah ALL ITEMS 100% AUTHENTIC


ye jika korang dah berkenan setelah mencuci mata di Coach Lover 1980 dan ada kemusykilan boleh la berhubung terus dengan dia di coachlover1980@gmail.com ataupun fesbuk beliau


SMS FOR MORE ENQUIRIES
012-6789601
SMS only please
I will not entertain any calls.
Sorry and Thank You (^__~)

yes, dia bekerja. jadi please sms je kot. lagi senang kot. saya pun prefer orang sms saya hehehe. :p


antara kemudahan lain di belog Coach Lover 1980 yang saya terpaling suka selain daripada beg2 dia yang gojes tu adalah. saya boleh check status beg saya dah sampai ke belum eceh. biasalahkan tak sabar kan. hari2 saya check status ok :p selain tu, dia ada sediakan form utk korang order, so senang la kan

Order Status
We will update the status of your order from CoachLover1980 whether they are USA Order Placed, On The Way, Arrived or Delivered. This is for PAID items only!

USA Order Placed : order for item has been placed
On The Way : item shipped from US and now on its way to Malaysia
Arrived : item arrived Malaysia and being held for delivery.
Delivered : item delivered safely to the customer via PosLaju or By Hand.

ehem ni saya punya status :p

VIRUSPADU : COACH LEGACY SIGNATURE FLIP WRISTLET #41941 (BABY PINK) STATUS : USA Order Placed (01/07/2010), On The Way, Arrived

dia belum update Delivered lagi. sebab baruuuuu je sampai kat saya ok :p


Shipment

SHIPPING

1. Shipping to any address within Malaysia will be via POS LAJU.
2. Shipping cost (within Peninsular Malaysia) is included in the listed price unless stated otherwise.
3. ADDITIONAL RM10 (for each handbag) shipping fees apply to addresses in Sabah & Sarawak.
4. We do deliver by hand (Bangi area) but we don't do COD. Sorry... =(



benda boleh dia cakap boleh, benda yang tak boleh dia terus terang kata tak. so dia memang takde la nak bagi kata2 manis ke apa. benda tak takkan dia kata ye ke apa kan. tolong baca Terms and Conditions untuk lebih paham la mcm mana proses pembelian apa semua ek. tu biasalah kot kalau shopping online kan :)

macam ni baru rasa yakin sikit :p

nah beberapa beg yang saya berkenan yang baru Coach Lover 1980 upload dalam belog. wuwuwuwu. makan hati mak nok!


Coach Mia Leather Carryall
CoachLover 1980 Price : RM 1580


Coach Ali Signature Sateen Hobo Purse
CoachLover 1980 Price : RM 760






Coach Op Art Large Brooke
CoachLover 1980 Price : RM 950


Yang selebihnya korang klik Coach Lover 1980. konfem daripada stress terus hati berbunga2 bahagia. well. biasalah feremfuan. yang hok lelaki sila klik jugak (paksa) dan hadiahkan kepada pasangan korang. (harap2 en.laloque pun klik :p)

ehem ehem nak raya ni kan. bila lagi nak melaram beg baru uolssssssss

jom shopping jom.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

14 komen[s]:

mrs.irwan 2 be said... [Reply to Comments]

wah..bestnya coach pink tue...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

perghhhhh mantoppp ko mahh!!.... cantekk..nampak suweeettt jekkk.... leh pinjammm tak?? hahaha

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

Coach Signature Khaki Stripe Framed Carryall Tote

kak serius rasa nak nangis

nak nak nak

cantiknyeeeeee

eT said... [Reply to Comments]

WAHHH...BAG PINK...KITE PON XDER LAGIK..HEHE

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

mmg cantik.Sesuai ngan vp..teringin jgk nk beli tp kene simpan duit dulu..buatkan derma kilat utk sy vp..he he he

mekchu said... [Reply to Comments]

mmg jeles terrrramat okeh...

suamihanyisterizuki said... [Reply to Comments]

waaa, kalu kak jemah ckp xsemenggah, sy nih apa lagik la kan...hohoho

hr ni MC, bukak belog, tgk taju baby pink terus kelik tau, belog pertama sy visit hr nih...hohoho

erkk, masukkn botol susu? huhuhu

nasaoji said... [Reply to Comments]

pphheewwiitt..rajin gak cuci mata kat belog itu..

dah kak vp pun beli ctu, leh tambah yakin tuk cuci mata.. ;)

Mya said... [Reply to Comments]

beg pink yang besar tu lawa gila!!

Mulan said... [Reply to Comments]

Jemah ,
Duta COACH ke lepas ni ???

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

wuaaa..telan air liur kjap...gupppp....nk pecah tabung nk terjah coachlover laa..

Kaunter Streamyx Acol said... [Reply to Comments]

cantik-cantik..hehehe
streamyxacol.blogspot.com

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said... [Reply to Comments]

cantik beg jemah :)

tengok harga terus fengsan

~AdiHaS~ said... [Reply to Comments]

Cantiknya semua beg2 ni. Kalau kaya dah sambar dah 3,4..... Kalau kaya..:(







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^