Follow Viruspadu

Wednesday, August 25, 2010

Selamat Hari Wanita

Sempena hari wanita sedunia ni, saya akan:-

erm saya tak tahu nak buat apa hahaha, cuma terbayangkan... kalaulah boleh, ini kalau ok. sebab ini angan-angan semata-mata

1) Takyah buat apa-apa kerja dari pagi sampai malam. rilexxxxxxxxxx je, semua laki den buek

2) Semua perempuan dapat cuti dari majikan, lalu kitorang pun pegi shopping. almaklumlah dah gajiiiiiii

3) Dapat duit tambahan dari suami sempena hari wanita "amik la yang duit ni, belilah gelang emas yang ayang idamkan tu" wahhhhhhh kelassss kan


4) Semua shopping compleks bagi potongan sebanyak 90% kepada wanita. dan kalau wanita tu suka warna pink, dia terus bg free hahaha. boleh?

5) Dapat masuk pusat-pusat penjagaan diri mcm spa, facial, manicure dengan potongan harga yang tak boleh blah. memang terbaik lah



6) Nak tambah korang punya angan-angan. silakan hehe :p



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

2 komen[s]:

Amy Z! said... [Reply to Comments]

mmg best kalo dpt semer2 tu. hahaha. lebih2 lagi pergi spa buat facial, massage dan lulur segala. pastu dpt diskaun sampai 90% kat semua barang wanita, kasut, handbag, baju.

ferrr sgt!

hari selasa, tgk wayang, pempuan dpt tiket murah.

kalo hari wanita, tgk wayang free. best jugak. haha.

nasaoji said... [Reply to Comments]

hari wanita, terasa seperti dah tuo beno!...hari wanita, gomen bg duit....ok gak.. ;) hehe..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^