Follow Viruspadu

Monday, August 30, 2010

Sepasang

Semalam. Masa saya tengah leka menunggu en.laloque mengetest seluar jeans, sekali nisa terkecoh-kecoh nak beli cincin.

Memang dia rekues dah lama kot nak cincin, sejak papa dia beli cincin baru itu hari. lepas tu mama dia pulak memang pakai cincin kemain bertukar2 lak tu kan. lg la dia teringin. tapi tu lah, jari dia kecik nau. mana nak cari saiz dia kan.

so tanya2 cari2 ada la. saiz 1 kot. memang saiz paling terkecik2 sekali. tu pun nisa pakai longgar. takpelah amik je la nisa oi.

warna pink takde. yang ada pepel je. belasah je lah

comelkan cincin nisa tu. suka lak saya tgk

saya nak simpan dia tak bagi lak tu. xcited lebih feremfuan tu! nak beli tuk anoi. lagi lah tak boleh. jari anoi lg takde saiz. kalau ada pun. kang dia igt gula2 ke apa. mau dia telan kang. bahaya pulak :p


haihh kalau pakai kejap lepas tu hilang ni. nangesssssss


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

comelnya kat jari nisa tu. beli kt mana cincin tu VP and berapa harga dia..?

aSmiDar said... [Reply to Comments]

dah pandai bergaya macam mama die dah...

Ietams said... [Reply to Comments]

dah macam tangan anak dara pulak

MieZa said... [Reply to Comments]

comel lah nisa nie...ikut perangai sapa lah nie =P

Ceera said... [Reply to Comments]

besar2kang suka batu yang besar2 nica nie, hehe

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

pmdai nisa mintak2 cincin yer..sgt gurlylah..suka sy..comel jer dua2 tangan tu...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

alaahai kakak nica da ank dara ok...

nasaoji said... [Reply to Comments]

wanita sejati la nisa itu.. ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^