Follow Viruspadu

Tuesday, August 03, 2010

Terima Kasih Semua

Dear readers,

eceh poyo!

Hai korang, akhirnya selamat sampai rumah sudah :) Semalam lagi dah sampai dah. Tapi sibuk dengan hal-hal duniawi sampai melupakan belog kejap.

Anoi dah ok kot. ok la. nafas tak bunyi lagi dah.

pagi semalam doktor cakap, anoi paling awal boleh keluar hospital adalah hari ni, pagi. sebab dia nak monitor lagi. tapi bila petang semalam dia datang check lagi rasa macam semua dah makin ok. dia kasik option la nak pulang petang ni jugak atau esok pagi. cuma dia sajeskan esok pagi je. wuiiiiiii dah dia tanya macam tu. giler kau nak pilih esok pagi kan hahahaha harus la dandan tu jugak nak balik.

handle anak sorang2 kat spital adalah sangat phewwwwwwww korang pun boleh bayangkan kan kan kan. takpe la biarlah saya handle sendiri je kat rumah. sonang!

ok dah tu je. nanti jumpa lagi. anoi nangis dah.




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

Alhamdulillah anoi dah beransur pulih..ni mesti vp pun xcukup tido n letih..rest byk2 yer..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said... [Reply to Comments]

alhamdulillah :)

n.a.j said... [Reply to Comments]

alhamdulillah...hope semuanya ok..

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

Alhamdulillah...

nasaoji said... [Reply to Comments]

alhamdulillah kak..

luvmum said... [Reply to Comments]

alhamdulillah..moga allah swt melindunggi dan merahmati jemah sekeluarga

NUR AIN ZULAIKHA said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.






Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^