Follow Viruspadu

Monday, August 23, 2010

Weekend Yang Sangat Memenatkan

salam,

Weekend ni saya rasa saya la orang yang paling tak bertenaga sekali hahaha. sebab dua-dua hari terlajak sahur. my oh my. lepas tu cuma salahkan anoi sebab dia tak bangun pagi tu. hahaha.

Sabtu Ahad ni memang kitorang plan nak duduk rumah sendiri je. teringin kot nak berbuka puasa masak-masak sendiri kat rumah sendiri. konfem la next weekendnya nanti banyak hal, dengan macam macam hal kan. so awal-awal ni kita cop weekend untuk family sendiri dulu :)

Sabtu kitorang pegi senawang cari baju raya nisa, sudahnya dapat baju raya anoi hohoho. tapi dia punya penatttttttt phew! yelahkan budak berdua tu lasak (lasak budak perempuan je la). yelah budak memang la lasak kan haha tu namanya depa sihat la tu. tp omak ekau ni ha yang nak pitam dah ni. kejap je lepak sana terus balik. tak boleh tahan oooo.

Ahad pun sama, pencarian baju raya anak-anak. ahad lagi super duper letih kot. sebab pagi tu kitorang pegi terminal one. jumpa selai je baju nisa yang bekenan. petang sikit pegi seremban parade. jumpa la lagi selai baju nisa. baju anoi dah beli sebelum ni dah. tinggal baju nisa je tak beli-beli lg. alkefenatanlah!

dengan nisa kejap kejap nak pegi berak. anoi kejap-kejap nangis. tsk tsk tsk.

tapi bila diorang dah besar nanti mesti teringat balik saat-saat manis shopping baju raya macam ni kan. :)

ok tu je nak membebel tanpa tujuan pagi ni. ohye hari ni saya cotiiiiiiiiiiii. kang bebila kang saya update la lagi yo!

tata

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

Mya said... [Reply to Comments]

selamat bercuti :)

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

nasib baik vp xtukar jd hulk kan..budak2 mmg mcm tu..melasak je kejenya..sabir jelah

me suya said... [Reply to Comments]

ok la da jumpa baju raya kak jemah, anak-anak jugak..yang suya ni,dah bape mall dah perginyer.. xbeli2 baju raya.kasut raya gak disambarnyer..
yang pasti, suya ade beli kasut cam kak jemah..jenama cleef..promotion kot.. sejibik lak tu~sowee tiru akak

sya_zazoo said... [Reply to Comments]

i know how u feel.huhu..anak sy dua-dua pon pompuan.dua2 pon lasak.letih nak mengejar derang bila bershopping.

mrs.irwan 2 be said... [Reply to Comments]

hahahaha... 2 ari g shopping, mama nisa n anoi jadi hulk x??

Ceera said... [Reply to Comments]

penat sampai coti, haha

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

sonok membeli belah kat bangunan tertutop yang ada acond...boleh jadi btime berbuka pun telajak...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^