Follow Viruspadu

Thursday, September 30, 2010

Apa yang Baru :)

Apa yang baru di belog saya.

1) Mula-mula sekali saya tukar title belog saya. :)

Nampak tak sekarang title yang baru kemain panjang lagik.

"Ini Belog Angelic Jemah - Belog Suka Hati, Bila Baca Jadi Hepi"

Ayat -Belog Suka Hati, Bila Baca Jadi Hepi- ni saya kopipes daripada komen minah senget kat entry yang saya tanya apa kategori blog saya ni. Sebab mcm kelakar saya baca. Kiranya baca sekali je terus rasa nak gelak hahaha. Komen lain pun terkesan kat hati, cuma minah senget komen awal itulah saya kopipes dulu :p

2) v|rus Place ni kan, konfem korang dah tentu2 perasan bendanya ada. Sape nak letak banner iklan kat sini sangat2 lah dialukan. Cuma sebelum ni saya memang buang button komen so takleh komen gambar. tapi tetiba terfikir nak letak komen. Mana tahu saya boleh buat kuiz monthly tiap2 bulan. Hadiah duit RM20 pun okeh dah kan :p. Kita main teka-teka gitu :p


Jadi sila la teka, ini anoi ke nisa haha. muka sejibik! (tp ni bukan contest lah, tunggu kontest top visitor tu abis dulu)

3) Facebook punya pasal haha

Tengok semorang ada, saya pun nak jugekkk hahaha

boleh tekan like-like, boleh retweet, boleh share-share :)

Baru semalam buat ni :)

Dan ada banyak sebenarnya perubahan, cuma minor2 la, ada yang widget saya remove, ada yang saya tambah. Antara korang sedar dengan tidak je :)

EH KAK JEMAH, BANYAKNYA MASA KO GODEK2 BELOG PINK NI?
Ehem, ini semua jasa technical blog manager saya, wahhh terus dapat pangkat tau hahahaha. Terima kasih INCREDIBLESDESIGN :). Dari A sampai Z design blog ni semua dia buat. Kalau korang nak jugekkk. Sila la kontek dia ye. Dia bukan buat blog design je. Hampir semua pun dia buat, termasuklah namecard saya pun dia buat dan coming soon saya punya sticker kereta ehem. Tu nanti saya tunjuk korang ek :)



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

princess_eryna said... [Reply to Comments]

jemah.... kalo tweet...retweet & share tuh letak kat penjuru belah kanan pun ok... kalo letak kat bwh tuh x brape nak nampak laa...hehee...

Qila Azali said... [Reply to Comments]

yg gambar tu nisaa.. heheh.. (:

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

memang hepi selalu bila baca belog ni :)

Diana-k said... [Reply to Comments]

wah..dah cam RM plak yer kak Jemah..
ader blog manager...ader sticker kete dah... tahniah yer kak~~
maju setapakkk~~

cik hani said... [Reply to Comments]

akak.kite nak teka ni..tu nisa.hehe.betul x?

@e_da said... [Reply to Comments]

salam.. jemah leh tak wat tutorial guna twitter n guna tweet2 tu .. tq so much ya..

nasaoji said... [Reply to Comments]

hebat..hebat... ;)

aSmiDar said... [Reply to Comments]

aiikkk..ase macam dah lame follow blog ni..pelik betull..
patut la tak tersenarai lam top10 tu..kalaun dop konfom dah eda y paling atas sekarang ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^