Follow Viruspadu

Friday, September 10, 2010

Beg Raya

Rabu lepas saya balik cheras. Yelah macam biasa sehari sebelum raya harus lah di rantau sebab en.laloque memang tiap2 tahun amik order buat lemang rebus HAHAHA. Bukan la orang order ke apa. Family je. Sedap kot lemang rebus ni kan sebab dia lembut-lembut je. Saya masih tak 'in' lagi lah makan lemang. Tunggu berusia sikit kot baru suka ecececeh.

Jadi untuk adil rabu kat cheras, khamis kat rantau. sempat la saya nolong mak saya pasang langsir tukar kusyen (walaupun kat dapur je)

raya ni insyaAllah malam raya saya kat cheras, pagi raya kat cheras. lepas tu baru la berdesup ke rantau. then malam balik perak. macam tu plan asal dia. tak tahu la kot bertukar ke apa ke kan. kita tgk je la nanti (entry ni buat hari rabu laa)

macam biasa dah alang2 balik cheras, saya roger2 la sepet. untuk snap gambar beg2 dia yang banyak tu. fotoshoot kali ni tak best sebab indoor. so gambar pun tak cantik sbb background tak cantik. teknik pencahayaan fail kata ko. belasah je lah.

selesai fotoshoot dengan sepet. dua budak jambu ni pulak rikues nak posing. hahaha. kelakar betul.

Nisa dan merah. Posing dengan mainan solek molek diaorang


lepas tu saya suh nisa posing dengan beg yang baru saya sambar dengan sepet HAHA


terbaik ah nisa. kalah untie sepet ko posing tau HAHAHA. nanges la sepet tengok ni!

beg yang pertama saya beli kat sepet. cun tak beg tu. saya nak buat beg telekung. ehem ehem. terbaik ah.

saya ada pesan satu lagi jenis beg kat sepet. beg untuk mekap. harus warna pink dan ada pemegang kecil dan comel kalau boleh ada bling-bling. jenuh la sepet nak cari beg mcm tu punya ciri-ciri hehehe.

perempuan ni suka ada banyak beg kan.

dalam beg ada beg

tak caya cuba tgk henbeg korang. dalam henbeg ada beg mekap, ada beg duit, ada beg duit syiling, ada beg henfon. pehhhhhh banyak betul HAHAHA

suami. terimalah isterimu seadanya eceh tetiba

Selamat Hari Raya Aidilfitri korang. Dam dam dum bunyi mercun. ewahh. mesti perut tak biasa makan pagi kan. almaklumlah. sebulan berpuasa. :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza






Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^