Follow Viruspadu

Monday, September 27, 2010

Belog Ini Dikategorikan Sebagai???

Saya tak tahu nak kategorikan belog saya ni as a apa?

Nak kata belog parenting pun tak
Nak kata belog tutorial pun tak
Nak kata belog makanan pun tak
Nak kata belog pink pun tak, saya sukatik je nak pakai baju pape kalau pegi event haha
Nak kata belog fesyen pun tak

jadi korang rasa, belog saya ni kategori apa???

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

25 komen[s]:

minah senget said... [Reply to Comments]

belong suka hati..bila baca jadi hepi =)

*Tinie* said... [Reply to Comments]

kategori bebas =)

Tn.Punya said... [Reply to Comments]

tapi saya lebih kepada kategori parent kot.. hehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

minah senget, kita kopipes ayat awak ek

princess_eryna said... [Reply to Comments]

belog cacamarba...hehehe.. daku pun ade persoalan yg serupa... x tau nak kategorikan blog daku....

minah senget said... [Reply to Comments]

boleh je kak..ntik bulan2 bayau upah ek..heheheh..(gurau sajork)

stormz said... [Reply to Comments]

blog bebas je akak.pape pn yg penting akak n reader hepi

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

belog caca merba suka hati...riang ria gendang gendut tali kecapi...hahaha panjang tak?

Weeda said... [Reply to Comments]

blog all in one...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

blog bebas kot..belasah je nk tulis apa janji sy hepi

mrs.hanibunny said... [Reply to Comments]

belog kategori tegar may be? hehehe...

suamihanyisterizuki said... [Reply to Comments]

kategori pink!!! boleh kak jemah? ahhaha...

tak kesah kategori ape, sy tatap akan baca...hihihi

edrina said... [Reply to Comments]

belog segala2 tentang jemah dan hal2 yg berkaitan kehidupan jemah..it's all about jemah.

S!eZaN said... [Reply to Comments]

blog macam-macam ada..

~ SRI BRIDAL ~ HOUSE BOUTIQUE, KAJANG , SELANGOR.~ said... [Reply to Comments]

blog kekeluargaan-yang-penting-happy-:D

pjg x?

hehe

Cikmin said... [Reply to Comments]

Kategori MMA... :P

nasaoji said... [Reply to Comments]

tentang kehidupan diri akak... *_^

kak moon said... [Reply to Comments]

blog xde kategori tp cam Astro

bak kata tok wan...

"Macam-macam ada" :)

a's said... [Reply to Comments]

belog wanita besi yg kelakar dan cantik!

Daz Dianza said... [Reply to Comments]

blog macam2 ada? HAHA

rusz said... [Reply to Comments]

erm..blog k.vp leh dikatakan all in 1 la..semua ader..macam2 ader..mcm astro..ahaks

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

belog jenis ada kau kesah? hehehehe :p

Mya said... [Reply to Comments]

kategori mana sempat. hehe..

eLLy said... [Reply to Comments]

kategori yg saya suka baca ...

Mulan said... [Reply to Comments]

kategori realiti .. kehidupan sebenar.. berpijak di bumi nyata ..!!sukaaaa..... sangat ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^