Follow Viruspadu

Thursday, September 30, 2010

Ehem, Saya di sini :p

Sedang bercuti :) lalalalalala


Ingat tak yang saya pegi matta fair kemudian berjaya membooking bilik di sini sehari RM8?

Ingat? Ingat?

Entry penuh-penuh nanti ek, kitorang nak pegi koboitown jap. yihaaaaaaaaaaaaaaaa

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

9 komen[s]:

kak moon said... [Reply to Comments]

wah2... sungguh seronok... T_T <-- jeles...

princess_eryna said... [Reply to Comments]

biar betul RM8 jerrr...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

beshnyerrr g vacation...

atty's said... [Reply to Comments]

itulah ada dgr .bilik rm8..tp takdan nak pegi masatu matta fair..enjoy mah ..

adzlin said... [Reply to Comments]

wahhh seronoknya...nanti bgtau ekk best ke tak kt sana??/

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

syoknya cuti2 malaysia :)

nasaoji said... [Reply to Comments]

ingt kakak!..crite2 ek...

su said... [Reply to Comments]

sronoknyerrr kalo dpt gi sanekan!

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

bestnya vp..xsabar nk tgk pic2 vp kat situ..tp 8 hing je tu..mmg bebraloi...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^