Follow Viruspadu

Wednesday, September 22, 2010

Entry Panjang atau Entry Pendek

Siapa bagi jawapan Entry sederhana, saya cabut bulu kaki dia hahaha... ha takut tak? takut tak?

Saya dah tanya dah kat fesbuk


Dekat twitter

saya kopipes sikit sebab twitter susah sikit nak kumpul :)


Dekat fesbuk suka entry yang panjang-panjang

Dekat twitter suka yang pendek-pendek

Jadi korang pulak suka macam mana? Entry panjang ke pendek?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

25 komen[s]:

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

xksh cz apa yg kak jemah story mory mesti besh...ehehehe

MiZ yNa said... [Reply to Comments]

mix :)
tapi suka gak klu entry pjg2 yg citer anoi & nisa..
:)

FatinSyahirah said... [Reply to Comments]

nk entry pnjang. hoho

Weeda said... [Reply to Comments]

kat sini nak vote panjang, kat fb nak vote pendek, kat twitter nak vote tengah2...haaaaa kasi kakjemah pening..haha


suka entri yang cite sampai habis..panjang pun takpe sebab cite kakjemah tak pernah bosan..

cepat sambung cite tadi..hehe~

princess_eryna said... [Reply to Comments]

ikut mood mak mah lerr... kalo rase2 nak pjg...pjg kn... kalo nak pendek...pendekkan......

kalo nak sedang2 jerr pun bleh gak.... lariiiiiiiii.... kang kene cabut bulu kaki kang......

LaLaLOLa said... [Reply to Comments]

kat fb bleh tulis pepanjang, sbb tu dorg suke entry panjang
kat twitter boleh 140 character je kot sbb tu dorg suke yg pendek2
saya suka dua2 sbb tu sy join fb n twitter
pape pon entry akak ialah penghilang stresss!
*kak jemah tlg cabut bulu kaki sampai abihs licin shantek kaki i yer heheh*

RieNa said... [Reply to Comments]

ulang ayat dlm fesbuk :

entry pjg pls! best mcm baca cerpen kelakar. hehehe


tp sbnrnya entry pendek panjang ni bergantung pd mood menulis time tu.
sbnrnya tak kisah pjg ke pendek asalkan ada. kata 'beroperasi spt biasa walaupun cuti umum' kann....hehe

marinahunny said... [Reply to Comments]

pjg pun buleh pendek pun buleh..tapi kalu nak buat n3 pendek2 kena post sehari 5,6 kali la..hahaha kalu x nanti tak puas baca...

atty's said... [Reply to Comments]

yang sedang-seedang je..ekekekeke..

stormz said... [Reply to Comments]

pendek & pjg pn ok. entry k.jemah wt sy xkering gusi gelak.hahahah
cite psl anoi yg comel n nisa pn best gak

kakyang .. said... [Reply to Comments]

xkiralah entry tu panjang atau pendek tapi bila baca mesti rasa puas hati .. maknanya kalo entry tu panjang biar xbosan bace & kalo entry tu pendek biar lengkap dan tidak tergantung ceritanya ..
hehehe ..

papepun, blog jemah tetap terbaikk wokk ..

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

xkesah..lagi pjggg lagi bgss kot..pastu letak byk picture.. kak jemah melalot pon xpe..sy sukerrr!!! hehe :P

ana-kirana said... [Reply to Comments]

enti iklan jgn panjang sgt..tak larat scroll down kalau sticky post hehehe
jgn mare yerrrrr :)

syeka sweetheart said... [Reply to Comments]

panjang plis...

Emmy said... [Reply to Comments]

panjang my u pink my heart pun saya suka...yg pendek mcm cerita apa semalam tu...tak ada logika ke hapa lagi yg pendek2 tu pun best gek...janji leh bgelak2...hahaha...apa2 la jemah...mana yg sempat taip...

hamzah ian said... [Reply to Comments]

gua suke gmbar je

eda said... [Reply to Comments]

suka entry kt kak jemah yg xpanjang n xpendek tp mesti ada citer sal anoi n nisa...
huhuhuhuu...apa2 pun, yang kak jemah tulis tentu kelakar...
i loikee... :)

la d0n$eja n0reul said... [Reply to Comments]

x kesah kak jemah....
yang sedang2 je pn bleh...

Leen said... [Reply to Comments]

Panjang la, best sket

oneyani said... [Reply to Comments]

panjang kot sbb bile kak jemah cerite best je bace..hoho

Kazaztan Team said... [Reply to Comments]

n3 menarik...aahhaha..tak menjwb soalan...

Pnut said... [Reply to Comments]

mahhh akak menyibuk sat..
kalau blog akak, entry semua berjela..

maklumlah emak-emak, berleter lebeyyy hahahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

n3 panjang & byk pics...i like!!

Mya said... [Reply to Comments]

pendek ok. panjang pun ok.
tp akak prefer pendek tapi kerap :)

aSmiDar said... [Reply to Comments]

tak kisah jugak..asal besh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^