Follow Viruspadu

Tuesday, September 28, 2010

Hari Kejutan Saya Rasa

"ma, nanti balik rantau amik anak-anak balik seremban"
"maksudnya?"
"nanti balik rantau, amik anak-anak"
"siapa, ma ke abang"
"abang lah, ma tunggu seremban"

ayat very kompius tau. eh ni apasal tetiba balik lak hari ni. bukan esok ke???? (semalam)

"malam ni abang ada makan malam je, habis awal"
"erm ok"

otw balik rumah dari opis. lalok call lg

"kat mana?"
"kat muzium dah, nape?"
"kalau nak ikut kena cepat"

haaa see ayat ajakan laki ku lain macam kan hahaha. memang xcited nak ikut. tp sbnrnya takut tak dpt handle anak-anak. tp terbayangkan lalok rindu anak tu layankan je la. lagi pun nampak muka laki den stress lain macam je. mungkin anak-anak dpt sejukkan hati dia kot.

Kat lobi hotel, melayan anak punya pasal


budak yang hepi dapat pakai bunga


tengah layan persembahan





Ok tu je kot, sebab malas nak cerita. aci tak haha. sebenarnya episode dia panjang, sampai nak cerita anoi masukkan pasir dalam baju semua. adoiiii

Mood tengah malas giler wokkkkkkkkkk. jadi entry mcm tak berkualiti je. Sakit perutt :p


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

princess_eryna said... [Reply to Comments]

owh... full entry utk yg smlm erk.... x sabo laa nak tunggu...

nasaoji said... [Reply to Comments]

anoi masuk baju dalam pasir?..crita..crita..crita.. ;)

vagg© said... [Reply to Comments]

hahahahahahahaahhaaha gambo second tu mmg sgt terbukti anak jemah binti noh hahaha

kinna said... [Reply to Comments]

ni mcm kt permaisuri je..(pdhal dh nmpk tulisan kt blkg tu..)
tak tgk persembahan org mkn api ke kak jemah?

viruspadu said... [Reply to Comments]

kinna, tu tgh tgk le tu hehe

Miss ORchid @ Nur said... [Reply to Comments]

salam sis jemah..sya silent reader..bila tarikh kejadian nie..rasanya macam time dan waktu yang sama masa saya menginap disana plak..sbb petang tuh sy tgok cam ada majlis nak dibuat pada sebelah malam di pantai.. ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^