Follow Viruspadu

Thursday, September 23, 2010

Ingat tak dulu-dulu

Korang ingat tak dulu korang penah rikues kat saya suh saya buat kontest siapa yang paling banyak kali masuk belog saya. HAHAHA ingat lagi tak? saya ingat lagi sebelum saya peknenkan anoi kalau tak silap. :)

Masa tu saya punya la berfikir macam mana nak dapatkan pemenang, macam mana nak kira siapa paling banyak klik. Mana la saya tahu kan. Pening acik memikirkannya. Kot-kot sitinurhaliza ke masuk belog saya 17kali sehari hahaha (ada hatiii)

Tadaa... saya dah terjumpa dah bendalah ni. Padahal dia dah lama dah wujud, saya baru tahu :p

Saya baru pasang :)

Jadi lepas ni dah boleh buat kontest itu. yeayyyyy

Mungkin jugak saya tak bagitahu korang bila saya start dan bila contest berakhir, tahu2 saya umum pemenang je hehehe.

Macam tu baru la saspen kan.

Kelassssssssssss geliga otak kau jemah. HAHA (puji diri sendiri)

*****

cara nak sign in?

Saya pun sebenarnya ingat-ingat lupa, dulu saya klik follow tu then dia keluar pop out untuk sign in. Tapi lagi senang klik sign in terus kot. Pilih la mana-mana. :p


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

13 komen[s]:

aSmiDar said... [Reply to Comments]

macamne nak menjadikan diri tersenarai????
dah banyak kali masuk ni..
xdop pon kat c2..kuangggg3

MYRAspberry said... [Reply to Comments]

mcam mane nak sign in???

viruspadu said... [Reply to Comments]

asmidar, myra,
saya dah update dah mcm mana nak signin :p

Nur Areefah said... [Reply to Comments]

rank tu dikira macamana dia akan naek?
i mean, bukak setiap hari je atau macamana? dulu pasang jugak benda tu, tapi macam tak gerak je..huhu

*Tinie* said... [Reply to Comments]

penat klik refresh..hihihihi..tak kiro ...acik nakkk jadi top 10 gakkk

hamzah ian said... [Reply to Comments]

NGEH NGEH NGEH..

kak ina kl said... [Reply to Comments]

salam..akak ni lagilah tak tau benda cam ni..

nak bodek sponsor utk contest akaklah pulak..jelous tgk kamu sponsor gto tu

makdara TERDIVA said... [Reply to Comments]

eh, nak terai la jugak :)

thx bg tutorial berfaedah ni..cewah!

axelida said... [Reply to Comments]

ruginya tak login tiap2 kali lalu sini.. hmmm kena igt dah pas ni.. hehe

mannira said... [Reply to Comments]

la blum follow ke...dah almost 4 years ikut bontot jemah...mak sentap...rupanya follow kat blogspot je..

princess_eryna said... [Reply to Comments]

lorr... nak kene sign in kerr??... sign in je laa... kang x aci plak.... huhu

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

cam lawat hari asal x ade je senarai kite....dah sign in ....so kanaper jadi cam ni nak kne lapor kat tv3 ke?

SyUhAdA said... [Reply to Comments]

yes~
nak join~







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^