Follow Viruspadu

Friday, September 03, 2010

JuneRyan Punyer

Sebelum apa-apa nak cakap dulu

Wahai june, akak tercarik-carik gambar tomyam mu itu ok. tertelan-telan air liur dah ni okeh. wah kelasss tau, festime buat tomyam dah dapat pujian dari suami. :)

Baiklah. featured blogger kali ini adalah June atau nama penuh dia Juriah Binti Md Adnan. Korang boleh panggil dia JUNE sahaja. jangan panggil bulan 6 ye. walaupun JUNE dengan 6 (bulan jun) tu macam serasi bersama haha. June ni simple orang. Simple seorang JUNE memang jelas nampak melalui cara penulisan dia di blog. Yes blog adalah tempat untuk dia mengisi masa lapang la. so bila ada waktu free je baru dia blog :) kan june kan kan kan




Ok lah. Jom kita tengok contest belkin June

CONTEST @ viruspadu.com

haa u olls actually ji olls nak masuk contest lagi..hehe saje seronot2...actually contest neh dianjurkan oleh cik puan jemah kita...tuan punya blog berwarna merah jambu yang sangat jambuuuuu...ahaks...

syarat-syarat join contest neh u olls boleh tengok di blog cik puan jemah dengan klik aje link di bawah


1. Saya baca viruspadu.com kerana ....

  • titik-titik permulaan penemuan hebat blog cik puan jemah adalah secara tidak disengajakan. ketika sedang bernafsu buas blogwalking i olls terkesima..terpana...mendambakan...teransang...ter..ter...ter...ish banyak la ter...apabila terbaca entry pertamanya...melaram dalam kereta bertarikh 26 april 2010 bersamaan hari isnin ketika cik puan jemah menanti saat kepulangan suami tersayang yang sangat dirinduinya..
  • i olls membaca blog cik puan jemah secara senyap2...terus jadi follower sebab sangat tersentuh entry-entry penuh isi rasa ikhlas dari hati cik puan jemah...tiada selindung2...tidak hipokrit u olls...
  • blog cik puan jemah juga ada banyak memaparkan sifat2 keibuan yang begitu penyayang sifat lemah lembutnya...auww so touching u olls...sangat memberi inspisari untuk i olls sebagai seorang ibu muda dalam mendidik anak i olls...kelesssssss...
  • masih belum kenal rapat dengan cik puan jemah....tetapi i olls dapat feel if sedang membaca blognye...rasa macam ci puan jemah tengah cerita dengan i olls real ajek...wakakaka...
  • i olls tidak pandai membuat ayat bodek...hehehe *boleh caya ke?* i olls ikhlas join contest cik puan jemah...sebab hasil karya penulisan cik puan jemah sangat menyentuh perasaan...
  • i olls sangat touching u olls bila membaca post about kehilangan insan tersayang yang masih kecil dari hidup cik puan jemah...i olls sangat respek dengan cik puan jemah...memang sukar apabila seseorang ibu itu kehilangan seorang anak yang sangat suci...pergi meninggalkan kita saat masih belum puas kita menyayanginya...apa2 pun ia sudah menjadi ketentuan YANG MAHA ESA...cik puan jemah seorang yang kuat walau hatinya sangat lemah lembut...aicecehhh....apa2 pun...kehidupan tetap diteruskan...yang sudah tiada kita sedekahkan secebis doa buat mereka...al-fatihah...
  • walau ci puan jemah nun jauh di seremban...blognya tetap kelesssssss....tetap meletup di penang u olls....buat cik puan jemah kalau menjengah di penang...jgn lupa roger2...hehehehe
  • cahaya dari wajah cik puan jemah membuatkan i olls xubah channel...kelesssss memandang wajahnya...walau sudah diphotoshop kan ke hape...natural beautynye tetap teserlah....
  • cik puan jemah juga suka memberi info about apa yang disukainya....tak kisah apa harga dan cap apa pon barang kesukaannya tetap di isytiharkan kepada semua rakyat jelata....
  • paling i olls suka ialah kemanjaan cik puan jemah dalam memujuk suaminya....bila cik puan jemah buat ayat...pa...*sila buat ala2 kemanjaan cik puan jemah*...ahaks...dari situ skill ayat itu telah i olls gunakan untuk mengumpan hubby i olls...dan hasil eksperimen...sangat berjaya u olls....terima kasih di atas tips kemanjaan cik puan jemah yang teserlah tanpa apa2 bantuan yang banyak membantu i olls...wakakaka
2. Kenapa saya mesti dipilih untuk menang Belkin G Wireless Modem Router

  • sebab kat rumah i olls dah ada streamyx...namun...*aicewah ayat* kena duk setempat aje la...kalau dapat hadiah istimewa pemberian cik puan jemah ini dapatlah i olls meneruskan hobi i olls membaca blog cik puan jemah...hatta di mana saja i olls berada
  • i olls neh asal contest aja teringin nak test adakah i olls ini bisa mendapatkan mengenggam erat hadiah yang cik puan jemah tawarkan....
  • i olls juga suka berblog....cukup syarat yang ditetapkan oleh cik puan jemah
  • i olls sudah follow cik puan jemah sudah hampir satu bulan...*ekeleh org lain dh follow lama tak bising pon*
  • i olls ikhlas mengikuti blog cik puan jemah
  • i olls ingin mengenali cik puan jemah dengan lebih dekat...hati ke hati seorang ibu mithali...kelessssss, kalau i olls dapat menang itu hadiah...bertambah kasih dan sayang i olls pada cik puan jemah...hehehehehe selama ini memang sudah kasih pada cik puan jemah...
  • i olls suka dengan cara cik puan jemah mahu membuat contest ini...disamping dapat pahala amal sedekah...(iaitu dengan cara menghadiahkan sesuatu kepada sesiapa...) cik puan jemah dapat eratkan sillaturahim dengan sahabat2 baru seperti i olls...
adoyaiiii...sket dulu la...penat pula cik jemah mahu membeleknya nanti...
akhir kata...
slogan untuk cik puan jemah...

BERPADULAH DENGAN VIRUSPADU KERANA BERSATU PADU AMALAN MULIA...

kakakaka....

Ok June, terima kasih sudi join contest akak ye. suka baca entry ni june ni. baca sambil tersenyum2 gitu tau :)

Jom Terjah blog June di http://juneryanpunyer.blogspot.com/


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

1 komen[s]:

JuNe said... [Reply to Comments]

salam...
ahaks...june baru jer baca entry akak buat neh...
pasal tomyam tuh...xsempat snap...licin dah incik hubby makan...
siap kata xpayah amik2 gambar lapar dah neh...meh kita bedalllllllllll....
apa2 pun...salam aidilfitri yer akak...
maap zahir dan batin...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^