Follow Viruspadu

Friday, September 03, 2010

Kadang-kadang saya terfikir

Salam sayang semua

Hari ni sebenarnya agak stress di dada juga. Atas sebab-sebab yang macam tak munasabah juga.

Kadang-kadang saya terfikir.

1) Kenapa orang tanya pendapat orang tapi sebenarnya dia taknak dengar pun pendapat kita. Jadi kenapa tanya? nak pura-pura nampak nice ke apa?

2) Kenapa kalau kita orang biasa-biasa pendapat kita selalunya "kelaut" walaupun pendapat kita ni memeng genius habis dah. kalau ikut la pendapat kita ni memang dah jutawan dah. chewahhhhhhhh HAHA over punya perumpamaan.

itulah yang saya terfikir. yang selalu terkena. tapi takpe. biarkan ajer. kita tak rugi pun.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

aMiYs said... [Reply to Comments]

selalu kena mcm tu kak...

smpi dh mls nk bg pendapat klu org tanya... buat buang ayaq liuq ja...

ratna said... [Reply to Comments]

vp..org2 mcm tu ialah orang yg bukannya nak sgt pendapat kita..tp dia just nak dptkan perhatian dari kita jer..hampeh kan..

LaLaLOLa said... [Reply to Comments]

sebab dia saje kot nak tengok kita ni mcm mana... entah! tapi mmg ramai la manusia species tu kat jalanan skrg kan... huhu nway takmo badmud2 ye akak

aSmiDar said... [Reply to Comments]

kalau akak jemah bagi pendapat..memeng saya guna betol2 punya...rugi woo..tak guna..huhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^