Follow Viruspadu

Wednesday, September 01, 2010

Kata-kata nisa terkesan dalam hati. SANGAT!

kat rantau.

itu baby damia. anak adik bongsu misterloqlaq. baru 2 bulan lebih umur dia. adik dia ni keje nurse. so keje tak ikut masa lah. anak dia mertua saya jaga. so semalam balik rantau. ada la peluang menelek telek budak tecit ni. holloh comeinya dia


lepas buka puasa, saya ambil turn jaga damia. budak ni baik je. kalau kita dukung bawak jalan. senyap la dia. suka sangat la tu. kalau duduk kena goyang2 sikit. ha lagi la dia leka.

anoi nampak je saya pegang damia terus merajuk ok. pastu nangis2 nak duk peha sekali. takut saya kalau dia terus duduk. ishhhhhhh budak-budak ni bukan boleh agak apa yang dia akan buat kan. so memang kena berjaga-jaga


sudahnya saya pass kat misterloqlaq pegang damia.

nampak tak rajukan anoi itu hahaha. siap protest tu. baring mcm tu. pastu jeling kita pastikan kita nampak dia tengah merajuk haha. kelakar sangat!

comel sungguh merajuk macam tu.

oh ye. kata-kata nisa hari tu sangat terkesan dalam hati saya. :) tu je nak bagi tahu hahaha.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

apa dia ckp vp...nak tau jugak..

RieNa said... [Reply to Comments]

alololo comelnya anoi merajuk mcm tu..!!

yg nawal pulak jeles bila saya dukung baby, dia dtg dekat cubit2 jari saya. cubit kecik2 tu. saja nak suruh saya letak baby tu balik. hehe

dila sayang naz said... [Reply to Comments]

anoi yg comel merajok sebegitu

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

kecik2 dah pandai merajuk esok besar cemana lak kan ehehe

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

berniat nak menambah lg ke ....

Dayah said... [Reply to Comments]

Salam Kak Jem,

Alahai comelnya merajuk si anoii...
Macam nor.. nak ada adik lagu tu? hehehe.. tapi cica nak adik.. nanti lama2 mesti anoi pun kata "mama bula anoi nak ada adik" haa.. sudah mesti masa tu akak lebih terkesan kan.. hehehehe

SURIA AMANDA said... [Reply to Comments]

kesian anoi..dah pandai dah dia...so apa lagi jemah...teruskan la..mana tau dapat baby boy lak

marinahunny said... [Reply to Comments]

apa lagi jemah...hahahaha

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

hoohoo.. habis la klu anoi ada adik lg nie... hahhaa... kompem jelesss!!

Mama Iman said... [Reply to Comments]

jemah... apa yg si anoi ckp? Blh kita share kesannya... :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^