Follow Viruspadu

Tuesday, September 28, 2010

Kerinduan

Yang paling cebik tu yang paling tak boleh blah hahaha

Ni kes en.laloque tak sampai hati dengar anak dia rindu la ni.

"Abah, abah merajuk ke taknak balik rumah?"

"Abah, kakak rinduuuuuuuu kan abah, kenapa abah tak balik?"

"Kenapa abah tak balik-balik lagi ni?"

Tu sikit-sikit la ayat nisa tiap kali papa dia call. Kalau dengar dia merayu lagi tak tahan. Papa dia pulak "dalam hati ada taman" tu pasal laaa. Lagi laaa tak boleh dengar ayat mcm gitu. Bisa gugur jantung dibuatnya.

Ok nanti saya buat entry penuh sok sok ye.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

iCaLoVeZiE said... [Reply to Comments]

papa pegi mane? ciannya!

rusz said... [Reply to Comments]

mcm ni la bila dgn anak..ati cpt layu..tak tahan bila windu anak..

princess_eryna said... [Reply to Comments]

dalam hati ade taman tuh x thn...hehee....

Emmy said... [Reply to Comments]

cuba papa dia pulak buat shebek mcm tu? hahaha....

Emmy said... [Reply to Comments]

cuba papa dia pulak buat shebek mcm tu? hahaha....

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

tuh laa kasih seorang bapa..standard arr hati ada taman..hehehe.my hubby pun dulu nanges nak tinggalkan ai dengan baby berpantang kat kampung :p

nasaoji said... [Reply to Comments]

pandai pulak nisa mrajuk mrajuk tu yer...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

penangan rindu si anak kak..

lily lotus said... [Reply to Comments]

yg cebik tu tahu sangat ikut perangai siapa..hehe

EraNaZeErA.. said... [Reply to Comments]

ala... mesti rindu sgt kat abahnya tu....

dan.. muka anoi... amatlah cumil... geram.. bulat... hehee..

miss mumun said... [Reply to Comments]

muke nisa xboleh blah.. kelakar mumun tgk.. rindu kat papa die sangat2 la tu.. hihi







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^