Follow Viruspadu

Tuesday, September 07, 2010

Kisah Roti Canai

Macam tahun lepas jugak kot. Kalau korang ingat la. eh tahun 2008 punya puasa lah. saya jugak teringin benda yang sama jugak. bersahur makan roti canai garing-garing. dan macam tahun 2008 tu jugak la asik la mengkansel disaat-saat akhir nak bersahur tu. kali ni lagi susah kot nak sahur keluar rumah pegi mapley kan. dengan anak kecik kan. gilos! tu yang asik bertangguh2 je tu. nak pegi je tgk anak sedap sgt tido tak sampai hati nak kaco kan. cancel lagi

kali ni kebetulan pulak. kitorang tido rantau. dapat la keluar berdua kannnnnnnnn. shukeeeeeeeee... terasa merpati dua sejoli hahaha. gediks :p

nom nom nom air 3 rasa :)


muka lalok tak leh tahan mata ngantuk.

dia kan tak makan sahur. takleh makan time sahur. kalau dia makan nanti dia akan memerut dengan hebat. tp demi isteri dia makan jugak. lg over lak tu dari saya. saya amik roti kosong je. dia siap roti telur bagai. hahaha

roti canai ni tak menepati kehendak ku. sebab saya nak roti canai yang garing2. demand lak tu kan. so saya makan sikit je. laki den jugak tukang perabih :p yelah plan nak makan kat maulana. sekali katup lak dia. so makan je la mana2 yang budak sahur.

dan pagi tu en.laloque asik berulang ke toilet sebab atit uwut HAHAHA. sian dia. kejam bini dia kan kan kan.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

AngahSayang2314 said... [Reply to Comments]

singgah sini & tukar2 link

ArELeEz said... [Reply to Comments]

owhh.. en laloque punye masalah gitu plak, ek? cian2..

mrs.ecam said... [Reply to Comments]

2 air pe jemah??? aku cam nk try nih
heeeeeeeee

aSmiDar said... [Reply to Comments]

xleh makan sahur ek..
laki kita sekali makn bertambah2..huhu

CapsLock MakcikPC said... [Reply to Comments]

perghh air 3 rasa, apa je rasanye tu?1 lagi kat mana ni?mapley ke?kalau dekat dgn ttj leh terjah.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^