Follow Viruspadu

Sunday, September 05, 2010

Melayan adik berbisnes :)

Aha... Hari ni tugas saya photoshoot gambar-gambar budak dua orang ni. Saya pakai auto mode je. Mulanya nak suh en.laloque yang snap, sebab skill dia lagi padu dari saya. Tapi disebabkan nisa dengan anoi menjelesi papanya. Takpelah. Saya belasah je lah. Ok jugak ni HAHAHA.

Ok tayang sekeping je. Nanti saya update lagi ok. Nak gerak ke rantau pulak ni.
Amacam? OK? Banyak perlu saya belajar lagi teknik-teknik menembak ni. Terlalu banyak yang perlu belajar :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

Cik Buya said... [Reply to Comments]

As'kum, kak viruspadu. hehe
boleh tak saya tanya, macamana akak buat image yang kat random picture tu? ade tak kodding dia? leh kongsi-kongsi? hehe..
actually, baru singgah sini :)

fuadnis said... [Reply to Comments]

cantikla pic kat jemah snap...memang sesuai...sebab pic ni nampak beg tu lebih menyerlah dari model2 tu..kalau ikutkan mmg mcm nila yg selalu dlm america top model...mesti dapat menonjolkan barang lebih dari model...hik hik...

nasaoji said... [Reply to Comments]

memang teramat banyak yg kene blaja..kt suka part masukkan cahaya dalam kamera tika nak snap memalam!..ape panggil ntah..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

nmpk smart ahh kak..cnfirm tetonggeng2 photographer kite ni..hiks

MieZa said... [Reply to Comments]

akak...saya dah tgk kt blog sepet...cantik lah akak tembak =)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^