Follow Viruspadu

Wednesday, September 22, 2010

Nak apa?

Seorang isteri baru selesai menunaikan tugasan hariannya jam 1 pagi. Kelihatan suami sedang tidor nyenyak diiringi dengan dengkuran. Lalu isteri itu menyelit dibawah ketiak suaminya seperti biasa. Suaminya tersedar lalu membetulkan kedudukan tidur.

Dengan suara berbisik-bisik isteri bercakap dengan suaminya, kuatir juga kalau terkuat nanti anak-anak terjaga

Isteri: Hepi eniberseri pa
Suami: Ye ma, hepi enibeseri
Isteri: Papa nak hadiah apa ma belikan
Suami: Takpe
Isteri: Apa
Suami: Takpayah, papa taknak pape
Isteri: ooo
Suami: kerohhhhhhh kerohhhhhhhh kerohhhhhh (berdengkur)

Sekian cerpen pendek pada hari ni hahaha.

Sentap ok. Dia tak tanya pun saya nak hadiah apa. Saya dah stenbai dah jawapan nak hadiah blackberi hahahaha. cis cis cis



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

13 komen[s]:

kumichan said... [Reply to Comments]

dia letih tu Jemah...len kali cuba berzikir kat telinga dia mana tau request tu masuk dalam mimpi dia

RieNa said... [Reply to Comments]

opismate saya baru beli bb bold v2 apekebenda ntah tp lps tu sebuk cari sapa nak beli bb dia. sbb dia bosan dah pakai. pelik!

viruspadu said... [Reply to Comments]

a ah dia letih sangat. saje je sakat dia. :)

aSmiDar said... [Reply to Comments]

haha..sib baik die tak tnya kan..huhu

marinahunny said... [Reply to Comments]

hahahah kalu saya dah nangis dan dan tu jugak..hahahahaa

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

laa..igtkn siapa...hikayat kak jemah rupanya...hepy annibessery kak jemah..semoga bahagia selalu hingga akhir hayat...

MieZa said... [Reply to Comments]

hehe nanti ade ler tue buat serprise,,,hee~

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

hahhahahhahhahah sabar je lah
epic!

nasaoji said... [Reply to Comments]

hahahaha..nanti2 ader le tu kak..

oneyani said... [Reply to Comments]

muahaha kelakar la akak ni

princess_eryna said... [Reply to Comments]

kerrr dia saje2 nak wat surprise tuh....hehehe..

yaNa said... [Reply to Comments]

kak..ko nie mmg klakor ar..hi3..

CikLilyPutih said... [Reply to Comments]

blackberry? best2. lain kali ko tinggal je note dlm wallet dia..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^