Follow Viruspadu

Wednesday, September 22, 2010

Panggilan Hangit bukan Hot FM

Pada hari Malaysia, saya dapat panggilan hangit dari kakcik ku (mama simerah)

"andak hepi besday"
"wah tengkiu"
"dpt cincin tuuuuuuuuu"
"haha mcm filem korea tak?"
"haha tu la pasal, bila nak datang raya rumah kakcik ni?"
"erm tunggu andak bincang dengan kaklang akak dulu"

call tag fesbuk kaklang, akak adik beradik cakap pasal plan plan plan plan plan

ok muktamat. Sabtu petang. yang free datang. yang tak free nasib dia. konsep dia senang je. malas nak tunggu kang asik tunda kansel langsung tak jadik

tetiba jumaat petang dpt call dr kaklang

"andak, malam ni ko tido rumah kaklang kan" ~ayat trick
"eh mana de hahaha, jap tanya abgdak"

~sambil kelip2 mata dengan lalok. dia angguk

"ok, malam kang andak gerak"

Entry terhenti. Sebab kat twitter kata ramai suka entry pendek hahaha. Jadi cancel nak kasik panjang. :)

anggap ajer bersambung. kalau pendek gini. alamat dia satu hari saya update 18juta entry haha.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said... [Reply to Comments]

aiyarkkk...potong stim laaaaa...hehehhehe
ok tunggu next episode plak ;D

cik hani said... [Reply to Comments]

ade sambung ke kak?
mcm xfhm jerk..haahha

Bulan Bintang said... [Reply to Comments]

hahhaa kak vp saya xpaham. punya baca sungguh sungguh. sekali entri terhenti.. hahaha ok next entri

deatH_luVer said... [Reply to Comments]

stress oh baca entry neh..hahaha..

punye la nak tau panggilan hangit ape...

sekali........

(T____T)

tricksrex said... [Reply to Comments]

ahaha
camtu vp kne wat entri utk pembaca dr fb ngn twitter.
asing2 hahaha

oneyani said... [Reply to Comments]

bole lak pendek gini..ini bukan pendek..tp tergantong..huhu

princess_eryna said... [Reply to Comments]

nih dikatekan entri tergantong... kalo rase nak sambong.... sambong.. cam movie yg ending tergantong tuh... memasing wat lerr andaian kunun2 akan ade part II plak...hehehe...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^