Follow Viruspadu

Tuesday, September 21, 2010

Selamat Hari Ulangtahun Perkahwinan Jemah dan Lalok

Siyes tak ingat. Ampunkan beta :(

Agaknya ni semua akibat kejutan cincin mainan punya pasal ni, terus melupakan tarikh-tarikh penting yang lain hahaha

Nasib baik tadi masa saya bukak fesbuk Ieda Mamaerfan wish eniberseri dekat saya. wuwuwuwuwu. alfelufeeeeeeee. Terus bajet macam ingat lalu mengenakan suami.

"papa, tak ingat keeeeeeee? ~buat2 muka merajuk
"apa dia mama, papa pening ni" ~ laki den tengah pening keje dia belambak kat opis
"sampai hati papa"
"tolonggggggggg la mama, papa tengah pening ni, jangan la merajuk sekarang"
"hepi eniberseri papa" ~sambil mulut mcm sedih2 konon2 dia sorang je tak ingat dan bini dia ni ingat sangat hahaha
"sori ma, hapi aniverseri"

:)

dan saya pun berpura2 macam takde pape. Nanti lalok bukak belog ni. Harus saya kena sekeh dengan dia hahaha. Saya bajet ayat dia nanti jadi gini. "cissssssss, ingatkan dia ingat sangat tadi" hahaha

disebabkan banyak hal berlaku beberapa hari ni. Siyes kitorang berdua lupa betul. tapi takpe. sok-sok saya belikan hadiah untuk dia. takpe kot lambat sikit :P. biar lambat jangan takde langsung kan hiks

dengan itu. 21 september 2010 genaplah 7 tahun kami hidup bersama.



Doakan kami bahagia hingga ke akhir hayat.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

33 komen[s]:

Noriah said... [Reply to Comments]

HEPPY ANNIVERSARI zAIMAH..MOGA BERKEKALAN HINGGA AKHIR HAYAT...

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

hepi enibeseri kak jemah n incik laloq. aminnnnn, insyaAllah bahagia sehingga ke akhirnya

miss mumun said... [Reply to Comments]

Lorh.. Akak betul2 lupe ke? Mumun ingatkan Mumun salah tarikh.. Ada wat entri wish 20hb aritu.. Ingatkan salah tu yg xkhabaq.. hihi

Happy anibersary yg ke 7!!

~ain said... [Reply to Comments]

=D

mrs.irwan 2 be said... [Reply to Comments]

happy anniversary kak..semoga kebahagiaan terus menyinari hidup akak sekeluarga :)

CikLilyPutih said... [Reply to Comments]

jemah,
hepi anniversary tau! 7 tahun tuuu.. kagumlah

Kazaztan Team said... [Reply to Comments]

eppie eniberseri...aamboii kak jemah sanggul tinggi la...

nasaoji said... [Reply to Comments]

hahaha...7 tahun dah lupa kak?...

tak per....asalkan bahagia!!..

moga kekal bahagia hingga akhir hayat yer..

makdara TERDIVA said... [Reply to Comments]

hepi anivesari utk uoll berdua..semoga kasih sayang terus bersemi dan mekar selama2nya hingga ke syurga..

tiba2 rase sedih plak.. uhuk..uhuk!

appledia said... [Reply to Comments]

Amin....selamat ulang tahun!^_^

*seronok tengok orang bahagia...*

CapsLock MakcikPC said... [Reply to Comments]

hepi enibeseri...moga makin bahagia....

kumichan said... [Reply to Comments]

Happy Annivesary Jemah N Lalok..semoga kalian berbahagia hingga ke akhir hayat ...

aleena said... [Reply to Comments]

happy anniversary kak jemah:)

aleena said... [Reply to Comments]

happy anniversary kak jemah:)

rosealley said... [Reply to Comments]

wahhh, happy anniversary kak jemah, semoga hepi2 sokmo:D

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

happy anniversary kakkk

@e_da said... [Reply to Comments]

happy anniversarry vp moga bahagia hingga akhirnya

εїз Cik Fasya εїз said... [Reply to Comments]

hepi anniversary kak jemah n en laloque..semoga bahagia..hepi with nisa and anoi..~

hamzah ian said... [Reply to Comments]

wah wah wah..

tahniah tahniah

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

tahniah..ehh,gambar kahwin macam muka sepet la..

princess_eryna said... [Reply to Comments]

happy anniversary jemah.....

Pnut said... [Reply to Comments]

Happy Anniversary Jemah...
moga bahagia selamanya..poreber...

Pnut said... [Reply to Comments]

Happy Anniversary Jemah...
moga bahagia selamanya..poreber...

Pnut said... [Reply to Comments]

Happy Anniversary Jemah...
moga bahagia selamanya..poreber...

Mya said... [Reply to Comments]

happy anniversary VP dan encik laloque. semoga kekal hingga ke syurga..

kalau saya still dengan ex husband saya, hari nie sepatutnya ulang tahun ke 8 perkahwinan kami..
tapi apakan daya.. jodoh tak berpanjangan.. :)

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

hepy anniv vp...semoga bahagia selama2nya..

GrEeNLaicY said... [Reply to Comments]

tahniah..tahniah... :) moga kekal bahagia hingga akhir hayat. Amiiiiiiiiiin

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

happy anniversary kak vp & en laloque...

JuNe said... [Reply to Comments]

HAPPY ANNIVERSARY KAK JEMAH YANG SHOMEL...

**notajaricomey : sekali tengok akak ada iras-iras juara gadis melayu musim kedua la....**pujian ikhlas** tiada unsur bodek....

Ogy said... [Reply to Comments]

semoga kebahgiaan berkekalan ye pn jemah...aminnn... :)

RieNa said... [Reply to Comments]

nak doakan jgk!!

selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 7..

semoga bahagia dunia dan akhirat..amin!!

MummyYana said... [Reply to Comments]

hepi anniversary kak jemah...

mekchu said... [Reply to Comments]

semalam??? eppi enibeseri.. moga kelak selama lama lama lama lama lama lamanya... amin..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^