Follow Viruspadu

Monday, September 27, 2010

Tak Mecing

Saya rasa macam kartun

Baju kurung pink+kelabu = tudung kelabu so ok
tiba-tiba pakai wedges bercorak dam
handbag coklat+purple
Mekap pink pink

Jadi jangan terserempak dengan saya hari ni hahaha

Malewwwwwwwwww.

*Suka entry ini, klik Nang It

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

Etty said... [Reply to Comments]

hehhehe...indirectly nak ckp kat mr.laloque "papa, mama memerlukan wedges & handbag yg baru utk mecing ngan baju mama.." heheh... ok je vp.. pakai cam tu pun cun jugak...

elyse said... [Reply to Comments]

akak tak ada lah fashion victim pon

slumber redah je kan :P

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

oklah tu kot..bair jelah vp..blasah jer kan..sy pun kdg2 mcm tu jgk nak2 tang kasut...:)

Sumijelly said... [Reply to Comments]

ye ker?? leh kit ajumpa..
sat lagi kita jumpa yek..hehehe


Sumijelly.com

princess_eryna said... [Reply to Comments]

heheee... x nak amik gambo kerr??... tp, jemah pakai ape pun.. camnerr skali pun tetap jemah.... tetap cun... (bodek nak menang contest top visit)...hehee

makdara TERDIVA said... [Reply to Comments]

kadang2 sy pun same juge..haha!

soclose2213 said... [Reply to Comments]

hrmmm bantai ajela..

nasaoji said... [Reply to Comments]

kt kekadang pun gtu kak, rs kat umh dah ok, tp, mai opis, nampak macam tak ok,langsung tak kuar bilik!..nak p toilet pun, malu2.. ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^