Follow Viruspadu

Sunday, October 24, 2010

80 kg turun 58kg. Anbelivebel!!


Dari 80kg kepada 58kg..!

Apa rahsia dia???
Ehem Premium Beautiful lah!!

Ini bukan olok-olok, ini pengalaman sebenar. Ini kisah benar. Usaha tangga kejayaan. Mana ada orang yang takyah berusaha tetiba berjaya?? Stori sikitttttt. eceh tetiba emosi. Macam tu jugak la dalam hal nak menguruskan berat badan dan mendapatkan bentuk badan yang diidamkan. :)

Perempuan, Berkahwin, Mengandung, Beranak... adalah satu proses normal. Itu benda wajib kita tempuh. Tapi lepas tu. Kita juga kena tempuh satu proses iaitu perubahan fizikal badan :)

Jom baca ini testimonial ini. (klik untuk baca cerita penuh)

Daripada debot-debot terus slim kauuuuuu... saya tak kopipes semua, tapi saya highlite beberapa gambar :)

2007 lepas bersalin anak pertama

2008 Mengandungkan anak kedua

2009 Selepas bersalin anak ke 2 berat 80kg



Kini, selepas menggunakan Premium Beautiful (PB)

Oh memang tidak lengkap hidupku tanpa PREMIUM BEAUTIFUL..

**Saya tidak mengamalkan bantuan lain seperti minuman shakes untuk turunkan berat badan kerana saya seorang yang sukaaaa makan.. ~ Fazi


Nakkan perubahan semacam itu. Apa lagi??? CONTACT NOW..!

Handphone: 012-7552800 OR 019-6037423
Email: fazi_zizi@yahoo.com
ym: nur_faziha@yahoo.com

Ada promotion best menunggu..!!
Save up RM600-RM700..!!


Ada special promo rebate dari RM150 hingga RM4500 :)

Fazi akan berada di kuantan, kuala terengganu dan KL minggu ni, jadi siapa yang berada di area yang saya sebutkan tu boleh la roger-roger kalau nak sembang pasal pb key


Kakjemah, harga dia macam mana?
Yang saya boleh bagi tahu, harga dia beza ikut saiz. Jadi sebab tu korang kena tanya fazi sendiri. Ala sms je dia mar kalau malu. Nak kurus tak? Jadi takyah malu ok :)


Kakjemah, macam mana nak bayar??

Ok ada 3 kaedah pembayaran
1. Tunai
2. Kad Kredit.
3. Ansuran bulanan

so senang, kalau rasa takde tunai boleh pakai kad plastik, kalau rasa duit tak berapa nak cukup boleh bayar secara ansuran :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

kejora said... [Reply to Comments]

kakjemah,kalo peod cane nk pakai eh?cm susah jek..

emy/mamasuri said... [Reply to Comments]

bestnyer leh kurus balik..huhuhu

princess_eryna said... [Reply to Comments]

kalo org semput bleh pakai x??..huhuh

Mak Su said... [Reply to Comments]

uiyoooo!!! feewwiitt

eiela said... [Reply to Comments]

wah,,dah turun ekh berat,,saya mau gumuk,,

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

perghhhhh...fengsan kejaps

shark said... [Reply to Comments]

leh celen produk dr romzi ker nie
hehe

xerces blue said... [Reply to Comments]

salam...
sy nk tanya...klu yg kurus (bkn slim) pki camne? akan bertambh kurus ke..becoz sy de pki tp utk kesihatan la & bkn utk kurus..takut plak klu btambah kurus tinggal sisa2 tulang la jwbnye ;-(







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^