Follow Viruspadu

Friday, October 29, 2010

Beg sepet shop menggugat iman ku


RM70


RM80


RM70

geram kan
geram kan
geram kan

pink ohhhhhhhhhhh

http://sepetshop.blogspot.com/





Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

NUR AIN ZULAIKHA said... [Reply to Comments]

da agak da mesti kak Vp nk beg2 itu..huhu!ape kate akak wat kontes n bg kiteorg adiah beg tu..ahaks!eh?sape yg nk ni?huhu

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

yg 1st tu superr comel laa kak...

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

hak hak hak! yang first tu dah ada orang order okkkk :P

oli said... [Reply to Comments]

aah...cantik!!! 1st tu sangat cantik.

princess_eryna said... [Reply to Comments]

yg 1st tuh sgt cantik.... tp kaler pink lerr plak... itu kaler mak mah tuh....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^