Follow Viruspadu

Friday, October 22, 2010

Cukup 2 hari :)

Berkesinambungan daripada entry lepas yang sengaja digantung-gantungkan itu. Harap2 ada aura rajin maka boleh update. Kalau tak rajin nasib la ko disana hahahaha.

Office saya ada buat kursus team building bertemakan "TEAM WORK BETTER WHEN WE WORK TOGETHER" bermula hari jumaat sampai la ahad. Jumaat tu petang la baru start. Pagi tu work2 mcm biasa lol. Sape EL siap dia hahaha.

Petang tu ada macam-macam aktiviti macam kitorang bahagi kumpulan dan jalan2 tepi pantai pd sambil minum air tebu (oi kelapa la jemah, berangan eh). Eh saya dah bgtau tak saya kursus kat PD. ada kan? :)

So hari kedua. Malam sabtu tu saya tido lambat. Almaklum lah kat situ dah ada tenet free nokkkkk, mak skeeeeeeeee. gagagaga. Oleh itu jam 3 pagi baru saya tido ok tapi jangan dipersoalkan kenapa tido lambat hahaha. adalahhhhhhhhh.

Pagi tu kitorang ada senaman pagi. Malam tu urusetia dah bagi tahu dah sok pagi siapa lambat dia kena gantung kasut kat leher. oh demitttttttt kalau lambat memang malu okeh. Tak sanggupp.

Tiba-tiba

"zaimah bangun, dah kul 6.30 ni"
"ha alamak macam mana niiiiiii" ~sambil lompat-lompat panik
"cepat-cepat basuh muka je"
"alamakkkkkkkkkkkk"

hahaha bayangkan senaman tu kul 6.45 kena kumpul. masa tu la panik gosok gigi, solat subuh, tukar baju, pakai seliper. lari lari lari lari lari. Pehhhhh sempat tepat ok. Tepat2. 6.45 pagi tajammm. Giler kentangggggg.

gagaga seb baik opismate tak tahu saya tak mandi hahaha. lepas senaman pagi terus sarapan pagi. Tengok la wajah kus

mata macam tak boleh bukak hahaha ada je pulak kamera di kanan kiri kan hahaha, terus feeling artis taknak pandang kamera wakakaka, korang memang saje sabotaj I kan.

Nasib baik la lepas senaman tu ada masa untuk rehat, so masa tu la kocoh kacah balik bilik mandi tukar baju bagai. Adoilaaaaaaa.

tingggggg bertukar menjadi miss ping ping kissh :)



antara game terkesan dalam hati. Korang penah main tak?


eh apsal tersalah kaler lak group pink ni tetiba ada hijau lak belakang dia gagaga. malas la nak betulkan balik haha. anggap ajer la yang satu grup pink satu grup hijau.

hijau dengan pink kena jalan kedepan tak boleh undur.

boleh langkah satu langkah ke hadapan sahaja atau boleh melangkau sorang musuh. Tak boleh salah sikit pun, nak gostan2 pun tak aci. terangkat kaki pun tak boleh. kena start semula. giler ok. nak susun2 ni. amik masa hampir sejam ok. dah la tengah panas nak setelkan perbarisan.

Ini bukan perhimpunan haram haha. tengah pening sape kena jalan dulu. sape langkau siapa.


kakjemah... sakit gigi ke tengah azan tu lalalala dush!


mcm ni la gayanya. saya panik giler takut tersalah langkah. taknak jadi punca. kang sebab saya sorang semua kena start balik haha.

"puan, puan jalan ke depan"
"saya ke, betul saya"
"betul"
"konfem?"
"iyooooooooooo"

HAHAHAHA giler gelabah ko jemahhhhhhhh


game ni memang fun sangat. tp mesej yang kita dapat sebenarnya sangat bermakna. siapa yang tak boleh fikir apa mesej tersirat tu memang saje la kan.

masa ni kita nampak semangat kerjasama la apa la. boleh nampak sape kaki ngelat, cepat melenting. haaaaaaaa siyessss

lagi game lain. angkat bola pakai tali. permainan paling stress bila takde kerjasama. nasib baik team adalah sangat padu berpadu padu :)



sampai mcm tu sekali aksi kakjemah hahaha. tu namanya benar2 mengamati bola di atas tali haha

gigil lutut ok akibat kepenatan amat sangat. pastu bola asik jatuh je. pastu berapa kali turun naik turun naik turun naik ejas lutut kaki semua. pehhhhhh giler ketaqqqqqqqqq gigil2


selesai sudah game tu. mcm biasa sesi bergambar :)


dan ketika semorang bergerak nak rehat makan tengahari. di mana kak jemah???? hehe sedang merehatkan lulut gigigigigigigigigigigigigigillllllllllllllllllll


kan I dah cakap I feeling artis HAHAHA. kameramen ni suka follow I tau hahaha.

Takde lah, kameramen ni si migi geng-geng, so kitorang kan suka jalan geng geng bas sekolah, jadi asik muka kitorang ajer la nyemak dalam kamera hahaha.

Tiba-tiba last day. HAHAHA. tetiba terskip aktiviti yang lain


penyampaian sijil kepada peserta. ini bos saya. sempat dia pesan

"dasar *** siapkan cepat-cepat"
hahahaha... baik bossssshhhhhhhh

kitorang semuaaaaaa...

mana saya?

:)

very centre wan.


siyestok, lepas kursus ni saya rasa saya lebih rapat dengan semua rakan-rakan. saya lebih sayang dengan opismate saya :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

princess_eryna said... [Reply to Comments]

Adakah fasi itu bernama Ruslan Muhammad???...

mekchu said... [Reply to Comments]

apo lak air tebu.. air kelapa laaa...

Puan Nad said... [Reply to Comments]

hehe suke tgk last pic. mak bapak bila dah berkumpul tanpa anak² camtulah jdinyer... seperti bujang trang tang²... hehe. teringat zaman mudo² n student dolu-dolu.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^