Follow Viruspadu

Saturday, October 02, 2010

D' Savoy Family Suite

Ini entry cepat-cepat. sori semalam tak sempat update sebab saya tak tahu bila saya tertido hahaha. Kemain alfenat lagi. Gigi pun dah sakit asik ketap gigi menahan sabar dengan perangai budak2 kecik dua orang ni hahahaha

Kitorang sampai a famosa jam 3.45 petang, khamis.

Registration kat sini.


Ehem ini apartment kitorang. Memang puas hati la bilik besar tilam empat mcm ni kan. Takyah la kitorang bentang toto kat lantai sebab katil sempit apa bagai.


Ruang menonton




view dari bilik


Apartment dia ok, saya puas hati jugak la. Toilet bersih, bilik bersih, bangunan bersih. Semua tiptop dengan harga yang tiptop wawiiiiiiiiiiiiiiiiiijuniorjusssss.

Range harga sebenar dia saya enggak tahu. Kalau korang nak tahu kena gugel masuk website a famosa la ye.

So lepas ni kalau korang nak datang bercuti kat sini seramai ramaiiiiiiii orang. boleh la amik apartment ni. Memang besar jugak, saya rasa kalau takat nak sumbat 8 orang pun selesa lg kot. Ala bilik utk tido dgn letak barang je kan. Lepas tu sakan jalannnnnnnnnnnnnn je kan.

Ok tu je. Nanti sambung lagi :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

haah besar lah vp...oklah tu ngan rege 8 hing tu...

miss mumun said... [Reply to Comments]

ini bilik RM8 yg akak dapat? BERBALOI-BALOI!!!
harga biasa mahal nie.

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

memang terbaik lahhh..i loike !

arsaili said... [Reply to Comments]

salam syawal..selamat bercuti seronoknya

princess_eryna said... [Reply to Comments]

beso nih kerr 8 hengget??...mak aiiih..

zaza said... [Reply to Comments]

kak..tomeynye si anoi..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^