Follow Viruspadu

Wednesday, October 27, 2010

Dah balik pantai baru nak beli?

Adakah ini hint yang kita akan mandi manda lagi???


jikalau benar yeayyyyyyy. i likeeeeeeee. (sambil mencari button untuk LIKE haha)

Ataupun, mungkinkah ini hint2 yang Z's family akan menang ke PULANG REDANG hahaha.

giler sengal boleh salah eja ok. tapi takpe. ini lah dia keunikannya.

ingat PULANG redang. Ingat Z's Family. INGAT sekali nak VOTE ok.

Cara2 nak vote begini ye..
Nanti ko kena click button allow
Lepas tu click like - lepas tu click continue
Lepas tu baru click button vote ok...
Tajuk aku yang pulang redang tu. Ala, typo la. Takleh edit dah nak buat macammano.. =)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

dah vote dah..dah 2 kali vote..minggu dpn sy vote lagi..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

da vote...tp smggu skali jekk bole..

lily lotus said... [Reply to Comments]

takpe janji dah beli. boleh pergi pantai lain :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^