Follow Viruspadu

Monday, October 25, 2010

Dulu Seremban kini di Nilai

Jumaat lepas saya dijemput untuk pembukaan cawangan ke 4 Ayam Panggang Kenyalang. :)



Takyah cakap banyak la ek dia punya kesedapan macam mana. Yang belum test tu poi la copek ok. Kalau dari KL ke Nilai kojap yooo. Boleh singgah Nilai 3 sekali. Eceh.





Kali pertama makan di Ayam Panggang Kenyalang
Disebabkan teringat-ingat, maka pegi makan lagi
Mengetest Mee Kolok
Kemudian suami nak terai mee kolok juga :)



Macam mana nak pergi sana??

"Cawangan baru yang ke-4 ini terletak Taman Semarak, Nilai. Untuk ke sana anda perlu exit tol Nilai, jalan terus sehingga jumpa trafik light dan amik ke kiri arah ke Nilai 3. Jalan terus sehingga jumpa jalan nak ke pekan Nilai lama dan amik ke kanan. Sila rapat ke kanan dan bawa perlahan untuk perhatikan stesyen minyak shell yg mengadap CIMB Bank... Amik simpang masuk ke kanan dan terus hingga jumpa sekolah menengah taman semarak. Restoran/warung ayam panggang kenyalang terletak betul2 depan sekolah tersebut." ~laloquee


Tengah sembang-sembang dengan owner ayam panggang kenyalang



Saya difahamkan yang kat cawangan nilai ni, hari biasa ataupun hari2 lah senang cakap. Korang akan dihidangkan dengan 80 jenis lauk pauk daripada sarawak. Kek lapis sarawak pun ada. Kerang rebus dari butter pun ada. Mee kolok konfem la ada kan. Apa lagi ada? Kena pegi sana tengok sendiri :p



Nak datang ramai-ramai?
Aci :)

Nak bawak kereta sorang satu?
Aci :) Tengok la parking beso ni haaa...


Sila Hubungi: En Awang : 0172135549 atau 0122848086 email: apkenyalang@gmail.com
http://apkenyalang.blogspot.com/

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

menariks!! dkt jekk nilai tu..kne tggu en suami balik nk ajk r...

CikLilyPutih said... [Reply to Comments]

jemah,
tghari bukak tak? klu bukak senang nk mkn lunch kat situ...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

ala jauhlah vp...jarang pg area sana..kan best kalu buka kat kl..gerenti ramai org pegi...mmg sedaplah tgk pic mknan dia nie...terliur..

princess_eryna said... [Reply to Comments]

raye deepavali nnt cuti... bleh laaa blk somban & try mee kolok.... singgah nilai pun ok gak... bleh g nilai 3...huhu

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

hmmm...nk jugak aku nerai klu ader ader peluang> Tapi lagik best klu ko yg velanjaaaaaa...ahaksss

sWeEtdARLiNG said... [Reply to Comments]

ayam tu nampak lazaaaaaaaaaat


www.sw33tdarling.com

princess_eryna said... [Reply to Comments]

sWeEtdARLiNG : betul laaaa..... ayam2 itu mmg nampak sgt menyelerakan.... nom..nom..nom...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^