Follow Viruspadu

Tuesday, October 12, 2010

Ebby Yus :)

Saya ni peminat Ebby Yus. Sebab dia kelakar. Pada saya dia ni kelakar takyah bersuara pun takpe. Nengok je rasa nak gelak. Bercakap lagi la kelakar. Bukan kelakar2 yang pelik2 tu ok. Tapi kelakar lawak la. Erm mcm mana nak ekplen ek. Pendek kata saya mengkagumi beliaulah.

Saya ni dah banyak kali dah jumpa dengan beliau (eceh terus beliau tau), jumpa tapi dari jarah jauh la, mcm dia atas pentas buat persembahan. saya jadi penonton je lah. Memang ramai orangkan dlm sesuatu majlis, so biasanya saya takkan tunggu sampai show habis. Baru start nyanyi pun saya dah ajak laki saya balik. So dah start show terus calloh (nanti !@#$%^& bla bla bal 166588!@#$%& jdhdjdkfhh 67w58 @$^((^$^$&$) <-- ini bahasa coding ni gagagaga bengang dengan seseorang tapi takleh cakap kat sini hahaha terus kuar coding kau. kalau orang IT ni orang IT jugekkkkkkkkk.

kebetulan minggu lepas saya dijemput untuk hadir jamuan raya ni. Tak sangka ebby yus ada jugakkkkkkkkkkk vavavavava. Ini mmg majlis yang jemputannya tak ramai. wahhhhhhhhhh memang senang la nak sembang. sepatutnyalah :p

Ada 80 hadiah utk lakinamber. 1 pun tak lekat. haha. melepas nak menang tv tau


tapi i malu okeh hahaha.

tengok dah depan mata dah ni. :p

terus upload dekat facebook :p xcited terlebih katanya gagagaga

bayangkan saya depan dia je masa ni



Dan paling tak boleh blah. Ebby komen ok. HAHAHAAHAHA. Kelakar lak saya rasa. baca je terus gelak. Siap ajak cc saya baca sekali.

hahaha kelakar kelakar.

Cayalah Ebby Yus.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

19 komen[s]:

tifa said... [Reply to Comments]

ebby yus ni memang kelakar...walaupun biasanya wataknya kecil ajer tapi lawaknya lekat di hati ...

elyse said... [Reply to Comments]

ebi yus mmg ati kering

no need to reveal said... [Reply to Comments]

kita pun suka lawak2 dia...betulla dia tak keluarkan suara dia memang dah lawak hahahaha

talkwithmykeyboard said... [Reply to Comments]

ebby yus komen pon da kuor nogori..
dia blakon pon ckp nogori..
i like!! hehe..

p/s :lama x tgk k.jemah kai tdg bawal...tgk entry moon tu nmpk comel k.jemah kai tdg bawal..hhih

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sy dgr nama dia je dah gelak..he he he..suka dia ckp nogori..paling best tgk cite enot dulu ..ala yg cd dulu tu...

vagg© said... [Reply to Comments]

wakakakaka dlu xsuka ebby yus.. masa kekecik dlu la. tp dah beso remaja.. suka plak. betul2.. dia xyah bcakap pun.. xckp pun dh rasa kelakar hahaha. yg xtahan bab dia komen tuh.. walau ternyata tampan, nak ambik gambar buleh hahahaha lawak ok

deasa said... [Reply to Comments]

kahkahkah
komen ebby takbleh blah la
ahahah

nasaoji said... [Reply to Comments]

saya suka pelat nogori dia.. ;)

princess_eryna said... [Reply to Comments]

Ebby Yus membuatkan daku teringatkan my dad.... muka ade iras wooo... daku slalu gelar my dad 'klon' ebby yus...hahaa

makdara TERdiva said... [Reply to Comments]

betulla VP, kdg2 bila kita dah jumpa org yg kita admire tu..tup2 rase malu plak nak tegor2 @ amik gmbar dgn dia..

tiba2 teringat kenangan besama fahrin ahmad...woho!

~ain said... [Reply to Comments]

hahahah komen ebby yus tu lawak gilo... hahahah boleh bayngkan muka dia masa dia bercakap macam tu.. hahahaha

aSmiDar said... [Reply to Comments]

haha..mmg kelakar kan die..slmber jer..
tak payah jerit..

aSmiDar said... [Reply to Comments]

haha..mmg kelakar kan die..slmber jer..
tak payah jerit..

AKO @ retna said... [Reply to Comments]

aha kita pun suka tgk dia berlakon... selamba je dia punya dialog kan.. lawak..


Kan ada drama "Masak Lomak Cili Api" .. frust sbb yang part 2 ni watak dia dah mati plak...

~ SRI BRIDAL ~ HOUSE BOUTIQUE, KAJANG , SELANGOR.~ said... [Reply to Comments]

dgr nama pon da gelak...
kalo jumpe apatah lagi...
mau terbaring2 daku gelak..
ahakkss...

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

memang kelakar dia ni kan.lwak2 selamba dan tak kering gusi :)best ckp nogori tu :)

lily lotus said... [Reply to Comments]

ahaii! kelakau ler

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

den goma yo tgk dio belakon ni...sobab dia loghat nogori...hahaha...kelakarr sgt!!

rosealley said... [Reply to Comments]

saya suka jugak dia!!!haha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^