Follow Viruspadu

Wednesday, October 27, 2010

Hari terakhir cuma pagi :)

Pagi itu bangun dengan perasaan frust. yelah dah anoi potong kesyahduan ku katanya kan hahaha. Dah la frust dicampur dengan mengantuk lak tu. Kena bangun pagi lak tu. Kemain liat lagi nak bangun ok. Phewww

Pagi tu kitorang memang takde xtvt. Cuma yang ada dalam jadual adalah : pakai baju sama pastu amik gambar ramai-ramai. Hoyehhhhhhhhh... ini memang I LIKE. Kalau takat amik gambar memang rela setiap masa.

So pagi sarapan. Lepas sarapan terus layan pantai lagi. Cubaan layan layang2 tak menjadi, sebab layang2 tu dah rosak. baru naik tinggi lepas tu jatuh jatuh jatuh jatuh hahaha. Abis tu penat menggulung tali benang layang2 je lah haha. tak berhasil betul!

Jadi kita layan snap-snap je lah, suka amik gambar kat pantai ni. mesti gambar jadi cantik sebab background lawaaaaaaaaaa kan. biruuu je :)






lepas dah kena jeritan padu maut semua yang mengemantai (duduk tepi pantai) pun bergegas la berkumpul untuk aktiviti nan satu ini :)


The BEST TEAM dalam donia :). UPTM forever and ever ever

ehem. very the tersipu malu kak jemah :)

dengan family :)


Ini kenangan terindah.

Kalau ditakdirkan saya bertukar ke pejabat lain satu masa nanti. Kenangan ni la yang saya bawa bersama dalam hati. Kenangan manis. Semanis kamu. Kamu semua dalam hati saya.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

suzzsuzie said... [Reply to Comments]

seronoknya family day...main2 air kt pantai...lama dah tak gi pantai...

Emy Omar said... [Reply to Comments]

Seronok ye mandi manda kat padang kemunting..stay kat Ismah Chalet ye dekat bebenar dengan rumah saya tu..kalau tau VP ada kat sana sure saya serbu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

rindu kat pantai..lama tak main ombak..kat doha malas nak main pantai..huhuhu.

P/S:Tq VP sudi dtg jenguk blog LM ye..hehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

lame x join fmly day cani...dlu pon ikut ofis abah je...skg ofis sndri x tlarat nk g..

Murni said... [Reply to Comments]

bestnya layan pantai..kak jemah pic yg atas tuh cntik owhh..

makdara TERdiva said... [Reply to Comments]

best!! terasa lamenye nak tggu bln 12 ni nak main2 kat pantai :)

cik hani said... [Reply to Comments]

hehe.nak ikutttt... :D

princess_eryna said... [Reply to Comments]

best kan... family day last daku sertai adalah pada tahun 2007...huhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^