Follow Viruspadu

Wednesday, October 20, 2010

Inner Oning Hitam

Oleh kerana banyak permintaan, sampai jam ini saya dah ada 19 tempahan inner ni. Maka saya nak tanya siapa yang mahu lagi. Ahad ni saya nak amik stok.

Harga inner ni RM17. Kalau dah tinggal komen kat fesbuk takyah tinggalkan kat sini lagi ek. Kang ahkak konpiussssssss. Ok saya bukak order sampai esok (21hb) jam 5 petang je ek. (bergantung kepada bilangan yang maksimum dalam hati hahaha), kang kalau dah terlebih limit saya tutup order saya bgtau ek.

Inner yang mana??? Inner hitam dalam video tu lah. Yang ni...

http://www.youtube.com/watch?v=mgAkITJy2so

Baiklah, tinggalkan detail mcm alamat emel dan bilangan inner yang diingini okeh.

Tengkiu muchi muchi

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

IbuHanna said... [Reply to Comments]

VP, saya nk satu eh..

IbuHanna
http://mymumblingdiary.blogspot.com

Mya said... [Reply to Comments]

jemah, akak mau 2 helai plss..
email : myasefia@yahoo.com

tq tq

princess_eryna said... [Reply to Comments]

daku rase...daku x perlukan ia lg... kerna daku sudah pun memilikinyerr.... TQ VP... order ku itu suda slamat sampe ke tgn daku...

~MrsLayLa~ said... [Reply to Comments]

Kak VP, sypn nk 1 yer...
mrslayla@yahoo.com

irdawatys said... [Reply to Comments]

Babe,

i tak leh bukak youtube kt opis ni....amik lah pic inner tu...sbb i ada beli kt member opis ni...dia beli kt jln TAR.......tp jenis owning mcm pendek...muka ku yg sedia ada lebar ni..makin lebar jd nyer...huhuhuh please ek..sila tepek gambar inner nyer...

tqvm

-watie

irdawatys said... [Reply to Comments]

Babe,

i tak leh bukak youtube kt opis ni....amik lah pic inner tu...sbb i ada beli kt member opis ni...dia beli kt jln TAR.......tp jenis owning mcm pendek...muka ku yg sedia ada lebar ni..makin lebar jd nyer...huhuhuh please ek..sila tepek gambar inner nyer...

tqvm

-watie

Nieza said... [Reply to Comments]

kak jemah,
sy pn nk satu inner itam tu..
nanti email sy detail cara pembayaran ye..thanks
email : nieza_libra@yahoo.com

Nur Qaseh said... [Reply to Comments]

saya nak 1

sweetncutechoc@yahoo.com

tq

viruspadu said... [Reply to Comments]

Ok saya tutup dulu order kay. Nanti 2nd round saya bgtau lg :p

princess_eryna said... [Reply to Comments]

nak tanye.... inner oning kaler brown ade x??...hehhee....

Sue said... [Reply to Comments]

la jemah.. baru nk order. td meetg tak sempat tinggal komen. bole order lg tak? makcu nk 1pcs yek.. pls...

*inner ni tak mcm tudung syria ekkk?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^