Follow Viruspadu

Tuesday, October 26, 2010

Mana pergi seat belakang :p

... Kalau semua berebut nak duduk depan hahaha

ada macam iklan tak? Ala iklan yang dorang satu keluarga naik motor ramai2, pastu beli avanza ke apa ntah. pastu masa abah dia nak drive tengok2 cermin belakang kosong. rupa2nya semua anak dia bersusun duduk kat depan macam ni wakakaka.

sengal!

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

@LiYaNNuaR said... [Reply to Comments]

itu iklan Livina kan...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

hohoho...x dapek mama nk bmanjes2 gn papa kt dpn tao..

zaza said... [Reply to Comments]

iklan grand livina kak...hehe..tp akak kene tmbh anak lg la..hahahaha...

@yue said... [Reply to Comments]

tu baru dua kak jemah ihiks...

Sya said... [Reply to Comments]

Haha...comel je..

Kak Jemah...kita ada wat entri special utk kak jemah.. *wink* *wink*

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

Grand livina tu kan :) comel sungguh ramai2 kat depan .

peej said... [Reply to Comments]

haha. a ah tau iklan tu. suka sangat iklan tu. sebab kelakar sangat rasa. n comel pun ye.

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

hmmm..dh sama dgn iklan tu kak..

lily lotus said... [Reply to Comments]

hihihi..seb baik anak 2 jer

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

he he he..comel jer semuanya..mmg mmc iklan tu, iklan grand livina..

princess_eryna said... [Reply to Comments]

hahahaa...sweet jerr.... same cam dlm iklan... hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^