Follow Viruspadu

Sunday, October 03, 2010

The Mines

Ini lawatan sambil belajar hahaha harap maklum.

Dulu masa saya tinggal kat taman belakang balakong jaya tu (wah terus bagi nama taman kooo hahaha) hampir setiap hari saya sampai kat sini. Ala-ala duta lah hahaha. Dulu duta the mines sekarang duta jasko. Kelasss kan.

Ni adalah sebelum saya pegi bercoti ke melaka lah, Menyinggah sini sebab nak cari baju untuk event vaseline tu. Kat seremban maybe ada tapi tak dapat jumpa yang sesuai. Nak cari kat klcc la mV la tak dapat laaa wokkkkkkkk. Kepayahan yang maksimum wooo pegi sana dengan parking susah dengan rambang mata banyak nau baju hahaha lagi shushah. Sini la senang. Santai je.

Nisa dengan anoi suka betul dia tgk air banyak2 ni




Lepas tu saya ada hal sikit, nak pegi rumah orang yang sudi menyeponser mekap I ehem ehem. Mau kenal siapa?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

comeynye anoi buat muka camtu..hikhik

iCaLoVeZiE said... [Reply to Comments]

geram nengok 2 beradik nih!

Rina (◕‿◕)✿ said... [Reply to Comments]

heheh comeynye anoi!

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

comei nya anoi comot2 tu..

princess_eryna said... [Reply to Comments]

2 budak comot dlm gambar yg last tuh mmg sesuai jd model...hehehe

mrs.irwan 2 be said... [Reply to Comments]

geramnyerr tgk anoi wat muka mcm tue..so cute..x sabar nak ada anak sendiri :)

nasaoji said... [Reply to Comments]

lama tak p situ, makin besar tgk dari luar...ater, dah trus menuju ke jasko balakong ajer.. ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^