Follow Viruspadu

Thursday, October 21, 2010

Paypal

Salam,

Siapa yang tahu pasal paypal?

Boleh kongsi ilmu dengan saya dan kita?

Boleh?

Boleh?

Boleh?


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

13 komen[s]:

Nur Qaseh said... [Reply to Comments]

hahaha...sy ada create...tp x reti plak nak guna

Miey said... [Reply to Comments]

Nak tahu pasal apa tue?

Sekarang Maybank & RHB dah boleh digunakan. Kalau nak buat pembelian cara ini lebih selamat malah boleh top up akaun pada akaun PayPal.


Menara Warisan Merdeka 100 Tingkat? Then you better read this!

aku super lady said... [Reply to Comments]

kak jemah, ati2 ngan paypal.. saya hampir2 terkena org nk menipu smlm.. org tu creat satu emel sebijik cam paypal.
seb baik saye kompius so terus call HQ.. then hq kata tu paypal tipu. klu x melayang 2k saya!!

ape2 pun cal kat centre klu xpaham.

Yatie said... [Reply to Comments]

masuk paypal.com register.. then call ur bank for the password...

once dah register they will charge $10 refundable....

pastu boleh pakai dah...mcm biasa. pastu check jer la account paypal berapa kite pakai..

SyUhAdA said... [Reply to Comments]

ada jgk..
tp x penah guna sbb xtau~

@yu said... [Reply to Comments]

saya rasa better akak guna ipay88... lg mudah.... bagi saya lah... ;)
sebab kalau saya shopping online saya prefer shopblog yang guna ipay88

zie said... [Reply to Comments]

Tak salah Zie, blog Pink Stilettos ada ajar...tapi kena gali balik la her old post. Tapi dalam bulan nie or last month rasanye.

landaklaut said... [Reply to Comments]

boleh baca kat sini

http://www.mrcuz.com/2009/10/paypal-withdrawal-in-malaysia-withdraw-to-your-malaysian-bank-account/

hope this help :)

nasaoji said... [Reply to Comments]

hehhee...dah ada acc paypal..

pernah kuar kat paper kosmo - kalu tak salah, ianya lebih secure-kan pembelian kt via online...- lebih kurang gitu kot - ..;)

myheart said... [Reply to Comments]

paypal tu cam bank on9 jgk..just register cam biase pastu leh masukkan duit..biasa gune paypal ne untuk transaction dolar..contohnye ade payment dalam dolar..sape ade paypal n die nak beli barang die leh transfer kat paypal owner barang tu..cara nak transfer pon senang je..kalau dari paypal(dolar) nak transfer ke bank malaysia(rm) leh bace kat link landaklaut tu kasi..

Tn.Punya said... [Reply to Comments]

Saya pon ada juga akaun tu.. tapi buat masa sekarang belum cuba guna lagi sebab dalam tu ada beberapa ringgit je.. apa yang aku faham tentang paypal kita kita boleh gunakan dia sebagai duit maya atau kita boleh beli barang secara online tanpa menggunakan kad kredit. kaedah ni lagi selamat.

princess_eryna said... [Reply to Comments]

Sy pun x paham psl pay pal nih....

CapsLock MakcikPC said... [Reply to Comments]

ada card credit lagi senang kot paypall ni..hubby la suka shopping ebay guna paypal..dia kene register..siap scan IC skali kot..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^