Follow Viruspadu

Saturday, October 16, 2010

Pizza TIme

Lama kot tak makan-makan luar gini. Saya lah rasa haha. Sebab dulu mcm selalu bangettttttt kan. Tapi kali ni anoi dah beso dan perangai dia boleh tahan baik jadi keadaan itu membataskan segalanya.

minggu lepas apa kena ntah en.laloque tetiba offer makan pizza, dah lama dia tak keluarkan ayat-ayat gitu. Terus terpesona hahaha. Lalu terajak dia singgah skin food sekali beli mekap hahahaha. Alang-alang menyeluk pekasammm ewahhh

Nisa tengah joget ni. Riang na la hati dia tu... asik makan kat rumah je mmg bosan jugak :p



kalau kena marah dengan tokei piza kernak cobak menjahanamkan kerusi dorang, mama tak jamin ek nisa. mama cakap "PADAN" jeeeeeee hahaha

eh eh malas pulak nak cerita hahaha

kesimpulannya kitorang makan kat pizza je lah, boleh tak cite mcm tu je ek haha :p











amacam dah lapar???

sila terjah piza sekarang gagaga.

tata. saya kursus ni. sedang merindui anak2 di rumah. papa jaga anak baik2 ye. papa hebat!!! tunggu mama balik tau. rindu mereka sudahhhhhhhhhh :(

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

yg first adalah terbaek..lemak pon tepu gila

nasaoji said... [Reply to Comments]

last mkn piza time pose ri tu,,skang layan dominos piza ajer, sb leh oder online, penghantaran ada kat area putrajaya..pizza hut, kat cni, tak dak penghantaran.. ;(

marinahunny said... [Reply to Comments]

lama sudah tak dating kat pizza :)

aZLiNa aZiZ said... [Reply to Comments]

tengah crazy tang piza yang baru tu. Owh, semoga husb berlembut hati untuk bagi bini dia ni makan piza tu. Hoyeah! :p

Admin said... [Reply to Comments]

salam,

perh pizza, sekali sekala makan best kan. Perisa apa tu?

saya kalau tuna memang umphhh.. biasa makan kat tesco shah alam.

naima afrina
fulltime internet konsultant

Sahrul Hasmad said... [Reply to Comments]

Tahniah VP..ranking blog nie agak hebat! Ijinkan sy bejar dari kejauhan..; )

princess_eryna said... [Reply to Comments]

time daku peknen dulu... daku mmg suke sgt mkn pizza...hahahaa....

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

huhu..naseb bek lst week br mkn pizza..x tliur..ngeee..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^