Follow Viruspadu

Wednesday, October 13, 2010

Reunion Pot luck

En.laloque yang salah.

gagagaga tetiba. ayat pertama dah cubaan salahkan laki hahaha. tula apsal bgtau lasminit nak join potluck. kalau tak boleh saya masak sedap-sedap sikit tau (tipu lalalalalala).

Ni reunion kawan-kawan UUM dulu. kawan-kawan kenu UUM.

dah lama tak jumpa akak-akak kesayangan ni. Anak comel-comel belaka. Rasa semacam mau geget2 sorang2. Seb baik saya bukan elien. (eh apakah!)

cuba korang tengok nisa. Tengok macam mana nisa jaga adik dia...

dia takkan lepaskan adik dia. Jaga betul ooooooooo. Takut sangat orang buli adik dia.

Saya tengok je dari jauh malas nak kaco kasih sayang adik beradik tu :)

Kitorang bawak lemang dengan rendang. B.E.L.I. :)



tu dia, lelaki2 terhebat di pasaran. :)

Saya tak boleh lepak lama sebab petang tu ada keje kena berdesup balik ke seremban. Kalau tak boleh cemolat lelama sikit. Walaupun saya ni diam tak banyak ckp (ye ke) tapi saya suka dengar orang bersembang-sembang :). Yelah saya ni kan jenis engine lambat panas. Tapi tengok la kalau dah kenal rapat dengan saya macam mana hahahaha

Lepas ni dorang cakap nak buat reunion ni acara tahunan. Ha ok boleh boleh. Nanti kalau dah turn rumah saya, roger-roger ek, saya nak kemas rumah hahaha.

HAHAHA Nampak sangattttttttttttttt...

eh episod u pink my heart bila mau muncul ni kak jemah??? ok tunggu ek.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

Weeda said... [Reply to Comments]

akak...saya pun uum..nanti potluck jemput saya jugak ye...wakakaka

princess_eryna said... [Reply to Comments]

best...best.... lemang itu daku punye pebret...huhu... i like!!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

weeda,
ini KENU UUM tau. :)

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

kakak penyayang..bgs kakak cica..

aSmiDar said... [Reply to Comments]

ololo..nisa jaga adik sampai adik pon tak tahan..hikss..baiknyala kakak nisa neh..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^