Follow Viruspadu

Sunday, October 24, 2010

Senja Nan Indah

Salam,

Hari yang sangat kepenatan rasa macam nak sepak orang gagagaga. Baru je sampai rumah ni haaaaaa. Terasa macam nak amik bibik je bila tak dapat nak handle semua benda sekali :p Mana nak handle keje opis, keje tudung, keje rumah yang super banyak. Pehhhhh komengaaaaa. Jadi sape nak jadi bibik ahkakkk boleh amik borang kat tingkat 6 block D sebelah tangga tu ek. HAHAHA dush! sikit tak kelakar jemahhhhhhhh. :)

Jumaat lepas, balik aje dari kerja lalu termenyinggah ke jasko, plan nak beli lifejacket untuk budak berdua ni ha, Almaklumlah nak pegi mandi pantai kan. Hari tu masa pegi A Famosa tu dah belikan pelampong tangan tu, tapi payah nau lak nak pakai sebab sempit2 kat tangan. Nak2 plak tangan anoi kecik lagi, udah rupa robokop tangan anoi takleh bengkok hahahaha. Kita nengok kelakar la, anoi merana terseksa hahaha. Oleh itu kalut la mencari lifejaket, mungkin sonang sikit la. kononnnn. Pusing punya pusing tak jumpa. Tak jumpa tu tak tahu la sebenarnya ada ke idak bendalahnya.

Tetiba dapat call

"puan, puan datang tak bla bla bla"
"erm, sampai kul berapa tu?"
"jam 10 puan, tapi kalau puan dapat datang awal bla bla bla"
"ok saya kat jasko ni, jap lagi saya bayar, nanti saya terus bertolak ke sana"

pehhhhhhhhh, boleh agak tak saya pegi mana? ececece lately suka betul kakjemah ni suh korang teka-teka kan. Ngadesssssssss tau. Benci!

Singgah petronas isi minyak. Baiklah daripada punya panjang mukadimah saya cerita tu, sebenarnya nak cerita pasal ni je hahaha.

Sampai menenggong2 koooo. Tengok apa la tu kan. Si nisa sampai melompat2


Tadaaaaaaa... Layan burung hahaha. Tu pun layannnnnn kan

Best ok tengok burung, ni kat RnR seremban ni. Kalau waktu senja. Banyakkkkkkkkkkkkk sangat ok burung. Giler punya banyak sampai bunyi dia bising sangat. Suka la tengok sebab tu nisa kemain happy lagi dia. Biasanya kitorang tengok dalam kereta je tak pernah la keluar ngadap macam ni lagi.

Ni kalau buat salah satu tarikan pelancongan pun aci gak ni kan :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

1 komen[s]:

princess_eryna said... [Reply to Comments]

tibe teringat kat Lipis Centrepoint.... di situ terdapat byk burung gagak...huhu.....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^