Follow Viruspadu

Tuesday, October 05, 2010

SHOEVILLE Bukan Kasut Biasa-Biasa

Ini kasut international mari okeh. Kalau korang beli kasut ni, korang la satu-satunya yang pakai itu design dalam Malaysia ni. Kelassssssssss kan.

Jadi hari ni saya akan sajikan mata korang dengan kasut kasut kasut dan bukan tuan punya kasut hahahaha. Cuma berangan macam tuan punya kasut je. Eceh. Kalau rasa tak puas tengok boleh klik gambar, baru terang sikit mata tu nak telek belek kasut cun melecun ini :)

Shoeville - Lokasinya di Bangsar Shopping Center, Tingkat 2



Kasut pink pujaan hati


makan hati berulam jantung dpt tengok je tak dapat bawak balik


beg hitam yang saya tercarik-carik untuk gantikan beg hitam saya yang dah uzur.
tp tengok ajer jugak :p


Kalau saya pakai, pitam korang tengok haha. tak pernah lagi kan saya pakai kasut design mcm ni. cun nak mamp


semuanya bukan tuan kasut. jen, me, ceera dan rubi


Penerangan kasut oleh owner shoeville


Pitam tengok kasut ni, geram-geram dalam hati


kasut yang pink yang saya pegang tu, kalau saya dpt bawak balik, memang saya kasik selimut sebelah saya hahaha over kau


All of us


ceera, me dan jestina nuffnang


with celine (owner shoeville)


with pauline (owner shoeville)

depa ni adik beradik. bagus kan.


masa untuk pulang, dan masa ni la nak mingle2 dengan semua bloggers

with msxeroz


with jen


with iza pink dan wani :)


range harga kasut ini adalah dari RM199 dan keatas.

Terima kasih nuffnang sebab sudi invite ceera and me :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

Weeda said... [Reply to Comments]

best nye kjemah dapat kasut...nak satuu...ngehehe~

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

wa..skrg vp dah byklai pg event dah..syabas vp...moga impian vp utk jd surirumah tercapai. Smbil duk umah boleh jgk dpt income dr nuffnang..

Kazaztan Team said... [Reply to Comments]

seronok ye dpt perview kedai kasut baru...

nasaoji said... [Reply to Comments]

baru pasan...akak bnyk p event ek skang...tumpang syok, buleh ekk.. ;)

hilda said... [Reply to Comments]

taniah... dah kaya .. jangan lupa kami peminat artis blog u .. n ala tok T la biler hasil sentuhan sribridal tuh

hilda said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
princess_eryna said... [Reply to Comments]

wah!!!...bestkan jemah.... tp kn, daku prasan... di mana ada jemah...di situ ada ceera.... best betul...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^