Follow Viruspadu

Thursday, October 28, 2010

Sushi dan Tudung :)

Hari ni penuh dengan meeating :) pagi petang meeting. hahaha (eh apasal gelak?)

Bukan apa, saya teringatkan fasilitator saya punya ayat masa team building hari tu lah. Dia kata kebanyakkan kita kalau masuk meeting, tapi jadi ahli menyuarat karipap. HAHAHA giler kelakar.

Siyes saya tak paham. APAKAH? AHLI MESYUARAT KARIPAP???

"yelah, masuk meeting senyap tak berbunyi, keje dia mengabishkan karipap"

HAHAHAHAHA giler kelakar ok! Macam terkena batang hidung sendiri je kannn. Biasanya memang saya tak banyak cakap dalam meeting kalau takde isu kena mengena dengan saya. Ha kalau nak pandangan untuk sesuatu meeting elok jemput en.laloque, dia tu mulut papapapapapapapppp sikit. Tak henti2 bercakap hahaha.

Hari ni jugak balik keje menyinggah jasko nak beli mandian nisa anoi yang kehabisan kat taska. Lalu ternampak sushi lalu terbeli

Giler lama tak makan sushiiiiiiiiiiiiiiii nom nom nom. Rasa mcm dah lama tak makan. Last makan sebelum ngandungkan anoi kot.

Punya lama tak makan. Bayar2 terus ngap ko. Dah tinggal satu baru teringat nak snap gambo hahaha.


Ok habisss.

Ohye. Ini bukan tudung saya tau. Ini tudung cikwankembang yang punya. Dia jual murah tudung2 dia. Siapa kenan sila la sambar. Siapa cepat dia dapat. Tudung dezahra pun RM50 je weiii dia jual. Ni saya kopipes sikit. Yang lain2 kena tengok belog dia sendiri lol



Hi everyone!!

Just clearing up few Tie Rack oblong scarves that I have
all is NEW WITHOUT TAG
(tak reti nak pakai weh)



happy viewing..


.
.
.
.

LASTLY....


this is my pre-used items which used less than 2 times
New RRP Price at dezahra is: RM115
so, check out my price!


Item No.6
my price is: RM50

pics
credit to dezahra


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

aZLiNa aZiZ said... [Reply to Comments]

kak, saya pon dah lm x mkn sushi. ni peknen, cam teringin pulak. heheh. esok, misi bermula ;p

Sya said... [Reply to Comments]

eh kak jemah,azlina, saya pun teringin sushi..dah 6bulan preggy..2 hari lepas dah melantak kt sushi king tp the next day kembong la plak..kata kawan2 saya coz nasi sushi byk kanji tu yg angin..xtau la kot perut saya yg tak tahan...huhu..

princess_eryna said... [Reply to Comments]

tak suke sushi.... tak pernah nak try...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^