Follow Viruspadu

Tuesday, October 05, 2010

Tajaan Pakaian At Vaseline Party :)

Eh ada orang taja ke pakaian u jemah????

Takde hahahaha. Tajaan poket sendiri je. Sori lah, Entry penuh untuk party ni saya buat esok la ye, sebab masih kumpul link lagi :p. Kalau tak berjaya jugak kang, nampak gayanya saya kena buat entry isi tempat kosong la ye hahaha.

So ini entry nak cerita pasal baju sajork. :)

Ini pakaian saya pada malam itu :)

Last minit punya beli :p

Event hari sabtu, baju ni saya beli hari jumaat tau kat the mines hahaha. Keje giler. Lalok lagi hebat, pagi sabtu baru beli baju dia keh keh keh

habis semua baju saya tgk, siap ada dress cung cung punya tapi glames sgt tak boleh blah. saya tak biasa eceh. harga dress2 biasa la kot, kalau tak mahal tak sah la kan. Semua ratusan gitu

Kesudahannya senang je, kaki dah lenguh badan dah penat, Kang malam ada event lain mau attend. Saya masuk satu butik ni, terus saya ckp dengan SA

"saya nak pegi cocktail party, baju kuning, hijau, pink, putih, u cari utk I"

hahaha pastu SA tu keluarkan baju satu-satu suh saya try :)

dan terjadilah kombinasi baju ini :)


nak tahu harga?

siyes tak mahal :p kalau tak silap saya :p

Top: RM49.90
Skirt tu: RM89.90
necklac: RM33.00
tudung: RM99
Kasut: Tak ingat :p dlm RM69 - RM79
Inner: memang dah adooo
cincin pink gedabak pun memang dah adooo

So puas hati la, lagipun boleh pakai banyak kali match kan dengan benda lain pulak gitu



Tak semestinya kamu kena beli baju mahal-mahal untuk kelihatan menarik kan. janji kena pandai padankan lah.


skirt tak payah labuh sangat, nanti tak nampak kejelitaan kasut :)

Sekian entry baju untuk kali ni





p/s: kalau ada yang nak saya gayakan baju dari blogshop anda, emel saya di viruspadu@yahoo.com.

p/p/s: entry mekap tajaan nanti saya buat special entry lain ek :p




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

40 komen[s]:

stormz said... [Reply to Comments]

padanan bj yg cntik.i like!

yaTy ♥ said... [Reply to Comments]

cantik lar top akak tue..
pinkkkkkkk!!!
ingt x kedai ape kat mines tue??
ekekekek..
=)

Ietams said... [Reply to Comments]

cantik!

shiela said... [Reply to Comments]

nmpak sweet je..hehe..pastu muke cm citi nurhaliza :p

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

orang cantik, pakai apa pun cantik :)

viruspadu said... [Reply to Comments]

yaty,
nama tak igt, tp kedai dia tingkat atas sekali. tokei dia perempuan rambut dia kaler putih hahaha

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

wow kak jemah...kelass kauuu!!

makdara TERdiva said... [Reply to Comments]

wah!!!! patutla ade org ckp kt sy VP plg cantik mlm tu..hiks!

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

tudung tu cantik..tp hrga..tcangkung N kjp..ngee..baju gn skirt mmg kelass kak..nice cmbination...ape2 PINK mmg nice...ngeee

SURIA AMANDA said... [Reply to Comments]

series cantik...

Ogy said... [Reply to Comments]

mmg santek top dan skirt tu..tak mo share kaa nama kedai yg jual tu..ngeeeee

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said... [Reply to Comments]

cantik baju... nmpk lembut je wajah tu.. ala2 ayu gitu..

syeka sweetheart said... [Reply to Comments]

cantik...

wildcutecat said... [Reply to Comments]

cantik baju tu. orang yang pakai pun cantik.

Suliana said... [Reply to Comments]

cantik kak .. gojes gitu.. :-)

viruspadu said... [Reply to Comments]

ogy, bukan taknak share, tp tak igt dah nama butik tu :p

notti netti said... [Reply to Comments]

dari tadi nak tanya siap make up muka u...cantik lain macam......

lydzar said... [Reply to Comments]

CANTIK!

awk pon mmg cantik so kenakan je la baju ape pon. tetap nmpak cantik hehe

~ fiza said... [Reply to Comments]

cantikknyerr ;-)

hamzah ian said... [Reply to Comments]

fuhyooo...

cun ah.. cun cun.. wa...

aSmiDar said... [Reply to Comments]

Cung la kak jemah...muslimah sejati g2..huhu

Ain said... [Reply to Comments]

sgt2 cun la kak.. berkenan giler ngan skirt tue.. warna baju pun menarik.. kat mines ye.. nk g cr r..

Adibah said... [Reply to Comments]

hepp..wristlet/purse tu pun accesories apa, takdepun price dia..heheh..sila masukkan dlm senarai okeh

yaTy ♥ said... [Reply to Comments]

nnti org p terjah lar..
confim kena carik bos dia rambut putih2 tue.. heheh..
=)

edrina said... [Reply to Comments]

cantik la vp.. dah macam siti nurhaliza lak akak tgk :)

dd dudu said... [Reply to Comments]

cantekk sangatt kak vp, sumeee pun cantekkkkkk

huhuuuuu suke tgk kak vp

mia said... [Reply to Comments]

sweet sgt sis..

nasaoji said... [Reply to Comments]

aayyuuuuu ssuunngguhhh r akak!.. ;P

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

good job...padanan baju yg menarikk tertarik da BOMMM melatopppss....hehehe cantekkkkkkkkk

Emy Omar said... [Reply to Comments]

Lama tak jenguk awak VP..cantik awak malam tu..so sweet

princess_eryna said... [Reply to Comments]

mmg sgt cun... bleh jd model laa jemah.... model muslimah....

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sgt cantik..nmpak lembut jer sesuai ngan vp...kalu sy ada blogsop dah lama saya sponsor vp...

Ceera said... [Reply to Comments]

cantik menarik, kalau pakai baju ijau lagi menyerlah, hahaha

kak ina kl said... [Reply to Comments]

mak datuk..mahal bagi akak..apa-apa pun kamu memang lawa malam tu

Kazaztan Team said... [Reply to Comments]

amboi kak jemah...cantikk... pandai mix & match...& setuju sgt tak perlu mahal utk cantik

zai@umiaiman said... [Reply to Comments]

pestime tengok kat n3 yg mula2 tu..perghhh cantiknyer..pakej make up n baju ni..rs nk sgt pakai cm ginie...memng cantik sgt..

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

baju cntik..kak jemah pon cntik..ehehehe

lily lotus said... [Reply to Comments]

the mines memang banyak2 sangat koleksi baju cecantik..tinggal sedia duit jer..hehe..just nice tau ur combination tu

~ SRI BRIDAL ~ HOUSE BOUTIQUE, KAJANG , SELANGOR.~ said... [Reply to Comments]

mari kite terjah itu rambut putihhhhhh........

punyer kedai ! hiksss

;)

atty's said... [Reply to Comments]

memang lawa sgt baju tu mah ..
baju ..skirt..dan yang palin meletop make up tuh ..

apapun yang benornya org yg pakai tu ..yg cute.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^