Follow Viruspadu

Sunday, October 17, 2010

Team Work Better When We Work Together

Setelah yang digembar gemburkan. jumaat sabtu ahad saya adalah kursus. Kursus Team Work lol. Buatnya kat PD. Orait cantekkkkkkk. Jalan nak pegi PD senang. Eceh tipu. HAHAHA. Jangan caya cakap jemah. Memang dia drive sendiri okeh. Tapi macam biasa kena ada khidmat sokongan penumpang gagaga. Kalau drive sorang diri nescaya terus sampai ke tiara beach. Yang tu ahkak tak jamin :p Orang lain susah payah team building ahkak mandi manda voleyyyyyy?? ~tumpang lalu boshhh

Meh saya letak beberapa gambar masa kursus hari tu, sebab gambar gila punya puluhan ribuan jutaan (over!). Tapi kat kamera opis lah. Kat kamera saya memang takde langsung haha. Sebab malas giler nak bawak kamera. Nak bawak diri pun malas inikan pulak nak nyorong kamera. Kirim salammmmmmmmmm.

Ini gambar masa salah satu aktiviti kitorang. Masa ni main apakebendantah nama dia. Tapi kena tutup mata. Siyes tak ingat nama permainan ni. Sape yang selalu gi kursus macam ni mesti dah biasa buat :p Apa nama dia ek???

eh ni tak! ni bukan aktiviti hahaha. Ini the gediknesss masa menunggu semorang berkumpul haha. Eh omak anak tigo ni!


Penerangan daripada jurulatih :)


grup saya :)


Ha penah main tak permainan ni. 4 orang tutup mata. Member lain bg arahan. Angkat air dalam cawan pakai getah. Air tak boleh tumpah. Kena angkat cawan ke bulatan satu lagi. Gituuuuuuuu





Kiri lagi kiri lagi kanan lagi sikittt... sikit jee
ok langkah satu tapak ke hadapan
tarik sikit tali tu
ok tunduk perlahan2

hahahaha... poneng palo acik ok. mencabar betul buat kerja dalam golap / tak nampak ni :p

Entry penuh pengalaman team building nanti saya buat entry lain ek tapi jangan ditunggguuuuuu hahaha tatatititutu


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

team wonderpat kah?? whats important??? teammmmmmm workkkkkk!! hehehe.. miss u puan pink!!

nasaoji said... [Reply to Comments]

huhu...lama tak p kursus ghupe ni...

risonyer kalu p...anak denn... ;(

princess_eryna said... [Reply to Comments]

dulu daku slalu conduct kursus yg cam gini..... best tau kene kan org...hahahaa....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^