Follow Viruspadu

Tuesday, October 12, 2010

Teater Muzikal Tun Mahathir

Mula-mula terima kasih kat suhana sbb sponser tiket :) i laf u banyak-banyak tau.

Kitorang adik beradik berjanjian2 pagi tu, tp yang dpt join 3 orang perempuan sajork. so sad tak dpt nak berjimba adik beradik. atam takleh tinggal keisha, kakde anaknya demam, sepet ada andaman pengantin apa ntah, kakcik tak sihat mabuk mabuk. tiga mak orang ni je dah dpt restu suami nak berjimba gagaga. Takpelah. lenkali ok kita kuar ramai2 lagi. :) . simpan duit banyak2, bulan doblas ni kita shopping ramai2 yukkkkkkk

Tun Mahathir idola saya :)



jadi pagi itu dimulakan dengan diskusi pakaian.

dan terjadilah pakaian ini di badan ku.

tadaaaaaaa... "muka orang kampung zaimah" dan kakaknya. hahahaha

tak sempat tukar beg kecik. belasahhhhhhhhhh

ehem tu tudung hadiah dari reader :)

kaklang, jemah dan akak


Sedih tauuuuuuu tengok teater ni.

bayangkan saya siap nangis2 lagi. tak tahu nape feeling sangat. mungkin sebab saya terlalu sayangkan tun kot. sebab tu saya boleh menangis. macam terkenangkan pengorbanan beliau. teringatkan jasa beliau. terbayangkan orang2 yang tak kenang jasa beliau (tetiba teringat en.laloque pulak)... tsk sedih laaaaaaaaa

cuma ada la part yang saya rasa mcm tak berapa nak logik sgt dan tak jumpa kesinambungan cerita dia. mcm chedet masa kecik2 dpt hadiah basikal tetiba lepas tu nyanyi jual belon. saya mcm hah! apakah ini? hahaha.

kitorang keluar dengan muka puas hati lah. mananya tak puas hati, tiket free kan haha.


sesi bergambar. kamera godang takde. kamera phone pun jadi lahhhhhhh

korang tak tengok korang rugi wooo.

best gilak. :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said... [Reply to Comments]

alamak saya malu...hihihi


samalah saya pun tak faham apa tah kaitannya...nak bgtau Tun penah jual belon je kot... korang suma x tido ke? saya bleh part2 yg last tu kejap2 lelap...muahaha nasib baik masa km p tak sebaris ngan Tun Siti... klu x kecik ati dia...

Ieda Al-Habsyi said... [Reply to Comments]

besttt giler kak, jeles saya tak g tgk pon, almaklum jauhh hehehhe :) hati teringin bebeno nak tgk :)

tifa said... [Reply to Comments]

Tak dapek nak tengok this teater ...ruginya

princess_eryna said... [Reply to Comments]

x berkesempatan nak g.... c kecik pasti membuas kat dlm tuh nnt...huhu.... daku pun jadikan Tun M sbg idola daku tau....

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

mahhhh lawo laa baju ko tu..hehehe mana bili?? hahaha larik topiks dah ni







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^