Follow Viruspadu

Tuesday, October 05, 2010

Terima Kasih Atas Sokongan

Saya dapat emel ni pagi tadi. Terus hati berbunga-bunga.

saya merupakan matikeraspeminat akak...blog akak ak msk tiap hari cma tkleh nk lawat kt hit tue jer.. hehe, sy amat2 menyokong hasrat akak utk mnjual tdg kerana taste akak cntik2. sy suka jg nk cadangkan agar akak jual baju/blouse sama krn akak nyer taste sma dgn sy. Dats y saya suka tiru baju akak bli online smua...hehe.. akak juga amat memahami mslh org btudung yg nk baju cantik yg lengan panjang n cover perut yg tk bape kempis..hihi akhir kata...x sabo tggu akak nyer butikdlmrmh nyer launch...caiyok2 ~ita


So sweet. Terima kasih atas sokongan tak berbelah bagi dari korang. Saya akan berusaha. Doakan saya.

Love You All.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

13 komen[s]:

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

saya sokongg!! sambil ketok2 meja...hehehe...saya pun doakan jugakkk

Mya said... [Reply to Comments]

love u too vp :)

Saidatul Maria said... [Reply to Comments]

we support you!!! :)

princess_eryna said... [Reply to Comments]

daku sokong jugak!!!.....

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

SAYA SOKONG.. lehla saya jadi pengedar akak..hihi

talkwithmykeyboard said... [Reply to Comments]

semoga hasrat kak jemah dimakbulkan ALLAH...
aminnn...!!

talkwithmykeyboard said... [Reply to Comments]

semoga hasrat kak jemah dimakbulkan ALLAH...
aminnn...!!

mia said... [Reply to Comments]

huwa..bestnye mcm ni..btol3..taste akk mmg hebat..mcm pakaian akk g vaseline party tu kan..msti bila sy la yg tgk skirt tu, rasa mcm xtahu nk match dgn ape..but u did it very well..hehe..suke2

Weeda said... [Reply to Comments]

love kakjemah jugakk~

gud luck akak...=)

Shahrizat said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum Jemah,
saya juga merupakan pembaca yang dok dendiam jee..tapi kali ni saya terpanggil nak komen jugak sebab baju yang pakai masa party vaseline itu sungguh jelita yee...saya suka. sungguh sweet dan cantik dan bergaya dan saya yang duduk sejengkal je dari leisure mall tu pun teruja nak tiru. Terima kasih. Sila laa ikut cadangan ita tu dan buatlah perniagaan online sebab taste kamu memang best!
Sekian terima kasih

nasaoji said... [Reply to Comments]

go go chaiyuk kak jemah!..

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

lieza pon selalu sokong akk..

~ fiza said... [Reply to Comments]

saya pon sokong... go!go! kak jemah =)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^