Follow Viruspadu

Monday, October 04, 2010

Tq Sriyanti.com

Ehem seperti yang digembar gembur pasal sponser-sponser baju mekap hari tu. Sriyanti.com pun dengan ikhlas hati telah mengoffer kepada saya. Wuwuwuwuwuwu... Suke sangat. So kitorang pun janji-janji la nak jumpa nak test baju apa bagai semua :)

So lepas kitorang jalan-jalan the mines terus ke rumah fealize.

Orang kuat fealize yang baju kuning tu lah (suami dia), fealize baju hitam. Saya yang merun merun gerun tu


Mulanya saya plan nak pakai dress ni :)




Amacam cun giler kan dress ni. :)

Tapi sayang event tu kat pool hahaha, so kain-kain seret tu tak sesuai la pulak kan. Ohhhh...

Tapi cun kan dress tu. Kalau korang nak kawen / bertunang dah berkenan-kenan dengan baju yang saya pakai tu. Haaa terus klik http://www.sriyanti.com/ okeh. Baju dia banyak cantik-cantik :). Simple tapi nampak kelasssssssss kan

sriyanti.com dan viruspadu.com

Nisa boleh pulak time mama nak posing dia nak kasi mama derma kilat pulak hahah dush!

Terima kasih fealize :)

Moga bisnes sriyanti.com terus maju ye. Saya doakan.






Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

14 komen[s]:

emy/mamasuri said... [Reply to Comments]

kak jemah comel..
pakai apa pun comel..
dah puji ni sila bagi hadiah yek..
hehehe...

marinahunny said... [Reply to Comments]

hahahaha nisa2 x kasi can kat mama nk vogue gedik2..hahahaha

appledia said... [Reply to Comments]

Wawah...da boom kak jemah!Yuna pun tenggelam..^_^

axelida said... [Reply to Comments]

phewitt.. cun arghh!

baju cun + orgnye pon selim melim.. wahhhh

Honeyvsbee said... [Reply to Comments]

Amboi. .begaya sakan. . .jemah ingat sy tak? Lupe follow aritu ,kita borak pasal nuff. .skrg dah blh reg nuff. .tq eh. .

~ fiza said... [Reply to Comments]

akak mmg cun + voguedevass hehe
cptla cite psl kemenanganmu itu kak hehe

asna cute said... [Reply to Comments]

hehe baju wedding saya tue kak. saya request kat kak sri buatkan saya baju tue. Oh memori rasa nak kawin lagi sekali hehe ;D

MieZa said... [Reply to Comments]

mmg cntik lar dress tue...suke sangat!!

Atie Yusup said... [Reply to Comments]

cantik design baju tu, kak J kurus x pe la, cuba klu sy yg pakai sure tersembol2... ahhhaaakkkksss

princess_eryna said... [Reply to Comments]

so gorgeous laaaa jemah....

Big Momma said... [Reply to Comments]

memang cantik baju tue.... dan baju yang mah pakai tu, tgk gambat ingatkan Tok Ti...he he he

aSmiDar said... [Reply to Comments]

manenya entry pasal menag tu??

suzzsuzie said... [Reply to Comments]

baju tu kena la dgn jemah..nmpak cun sgt

zaza said... [Reply to Comments]

huhu..ingat akak nk sanding lg skali..hehe..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^